1 473 378 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kelemen Zoltán -

Dr. Kelemen Zoltán

5.0 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kelemen Zoltán fogorvos, szájsebész magánrendelése. Dr. Kelemen Zoltán a Semmelweis Egyetemen általános orvosként és fogorvosként is ledoktorált, mindkét diplomáját "summa cum lauda minősítéssel szerezte meg. A Seereiner Fogászati magánrendelőben f...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Kelemen Zoltán -

Dr. Kelemen Zoltán

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Kelemen Zoltán fogorvos, szájsebész magánrendelése. Dr. Kelemen Zoltán a Semmelweis Egyetemen általános orvosként és fogorvosként is ledoktorált, mindkét diplomáját "summa cum lauda minősítéssel szerezte meg. A Seereiner Fogászati magánrendelőben fogászati ellátással, szájsebészettel, fogpótlások készítésével fogla...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kelemen Zoltán fogorvos, szájsebész magánrendelése. Dr. Kelemen Zoltán a Semmelweis Egyetemen általános orvosként és fogorvosként is ledoktorált, mindkét diplomáját "summa cum lauda minősítéssel szerezte meg. A Seereiner Fogászati magánrendelőben fogászati ellátással, szájsebészettel, fogpótlások készítésével foglalkozik, de általános orvosi diplomájának köszönhetően az egyéb krónikus betegségek okozta faktorokat is figyelembe tudja venni.

Specializáció

  • rögzített és kivehető fogpótlások készítése
  • szájsebészeti beavatkozások

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának
  • Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Tagságok

  • Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Bianka
2021. január
Hajnalban, ügyelet alatt sem volt morcos, egy rossz szava sem volt. Nagyon szimpatikus, kiváló szakember! Fájdalommentesen dolgozik, mindent elmond érthetően levezeti, mi után mit csinál... Bármikor lehet keresni, ha épp nem ér rá, visszaír/hív. Nem fényezés, tényleg nagyszerű szakEMBER! 😊
H.H.
2020. december
Kelemen Zoltán Doktor úr teljesen eloszlatta a félelmeimet a fogászat-szájsebészet területétől. Két, teljesen fájdalommentes, sikeres műtétet végzett el rajtam. Szakmailag és emberileg is kiváló, a páciensekhez való hozzáállása kimagasló, és példaértékű, és mellesleg a humort sem nélkülöző.
Abszolút nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalat.
Bence
2018. december
Barátságos, pontos, érthető tájékoztatása, humora
B. Lívia
2018. november
Dr. Kelemen Zoltán 75 éves édesapámat kezelte maximális odafigyeléssel és törődéssel. Nem csak a fogaival törődött, hanem a beteggel is, aki tele volt szorongással és előítéletekkel, ami miatt évek óta halogatta a fogászati kezelését. Kelemen doktor úr kiváló orvos és ember. Köszönjük szépen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése