1 338 678 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kerekes Erwin - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Kerekes Erwin

5.0 | 45 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Kerekes Erwin fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelés.e A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben, summa cum laude minősítéssel. 6 éve vagyok munkatársa egy szájsebészeti szakrendelőnek, amelynek sok szakmai tapasztalat...

Tovább olvasom
Dr. Kerekes Erwin - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Kerekes Erwin

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Kerekes Erwin fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelés.e A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben, summa cum laude minősítéssel. 6 éve vagyok munkatársa egy szájsebészeti szakrendelőnek, amelynek sok szakmai tapasztalatot köszönhetek. Mivel Németországban születtem és nőttem fel, a ném...

Tovább olvasom
Dental Family - Fog Stúdió
1036 Budapest, III. kerület, Kolosy tér 1/A. (Újlak)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kerekes Erwin fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelés.e

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem 2015-ben, summa cum laude minősítéssel. 6 éve vagyok munkatársa egy szájsebészeti szakrendelőnek, amelynek sok szakmai tapasztalatot köszönhetek.

Mivel Németországban születtem és nőttem fel, a német nyelvet anyanyelvi szinten beszélem. Angolul és franciául is társalgási szinten beszélek. Nyelvismeretem miatt nemcsak hazai, de olyan színvonalas külföldi továbbképzésekre is van lehetőségem eljutni, amelyekkel a legmagasabb szintű és legaktuálisabb módszereket is elsajátíthatom.

Szakmai profilom a fogpótlások, a fogmegtartó kezelések és a szájsebészet. Törekszem arra, hogy munkáim mind esztétikailag, mind funkcionálisan kiváló minőségűek legyenek.

A következő problémákkal fordulhat a Doktor Úrhoz:

- Fogfàjàs

- Egyszerű és összetett fogpotlasok

- Gyökérkezelés

- Fogtömések

- Szájsebészeti beavatkozások

 

Specializáció

  • - Egyszerű és összetett fogpotlasok
  • - Tömések
  • - Implantatum beültetés
  • - Csontpotlas
  • - Héj pótlások

Tanulmányok

  • 2019 Dento-alveoláris sebészet
  • 2015 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
45 értékelés alapján
5 csillag
96 %
4 csillag
4 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.9
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Szabolcs
2021. április
Kultúrált környezet, kedves, empatikus hozzáállás, fájdalommentes és körültekintő kezelés. Kíváló tájékoztatás, magasszintű hozzáértés. Már nem félek a fogorvostól!
Nem volt
Réka
2021. március
Eddig nagyon rossz tapasztalatom volt az összes eddigi fogászaton, de itt nagyon kellemeset csalódtam! Nem hogy nem tapasztaltam semmi fájdalmat, de még a kedves, közvetlen légkör kész felüdülés volt számomra. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Rendkivül állapos munkat végeznek, azóta nincs problémám a fogaimmal. Köszönöm
Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. február
A doktor úr rendkívül empatikusan, részletesen felvilágosított és az amúgy fájdalmas beavatkozást néhány perc alatt, szinte fájdalommentesen végezte el
-
Bianka
2020. november
A Doktor Úr nagyon kedves és profi, egy pillanatig sem voltam feszült a vizsgálat során. Foghúzásra is sor került, de szinte meg se éreztem. Mindenkinek nagyon ajánlom, ezentúl ide fogok járni!
Kiss Tünde
2020. november
Balesetben letört elsö fogamat mentette meg a Doktor Úr, abszolut fájdalommentesen és esztétikailag hibátlanul. Nagyon tartottam töle, hogy többé nem lesz szép mosolyom, de Erwin tökéletesen helyrehozta. Köszönöm!
nem volt ilyen
István
2020. november
Gyors, precíz, fájdalom mentes, kommunikatív. Mindent részletesen elmagyaráz a doktor úr. Fiatal kora ellenére nagyon érti a dolgát. Az egész csapat kiváló, figyelmes.
Nem volt.
Anikó
2020. november
A doktor úr egy bonyolult problémát is a lehető legjobban és legkörültekintőbben próbála megoldani.
Nem állt rendelkezésre a megfelelő eszköz az azonnali kezeléshez, de a doktor úr készségessége és a közeli időpont felülmúlja ezt a kis kellemetlenséget.
Viktória
2020. október
Mindenről megkaptam a megfelelő tájékoztatást. Folyamatosan figyelte és kérdezte az állapotomat. Nagyon kedvesek voltak és mindent könnyedén, gördülékenyen meg tudtam velük beszélni.
Nem volt olyan.
Anikó
2020. október
A doktor úr részletesen elmagyarázta a kezelési lehetőségeket. Biztos vagyok benne, hogy a jövő heti kezelések fájdalommentesek lesznek!
-
László
2020. szeptember
Kicsit féltem a kezelés előtt, de semmi fájdalmat nem éreztem, nagyon hozzáértő és figyelmes a doktor úr és asszisztense. Ide fogok járni!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése