2 378 964 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kovács Noémi -

Dr. Kovács Noémi

5.00 | 8 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Kovács Noémi fogorvos magánrendelése. 2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg szájsebész rezidens éveimet az Arc-Állcsont-Szájsebészeti- és Fogászati Klinikán töltöm, ahol a betegellátás mellett részt veszek a fogor...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Kovács Noémi -

Dr. Kovács Noémi

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Kovács Noémi fogorvos magánrendelése. 2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg szájsebész rezidens éveimet az Arc-Állcsont-Szájsebészeti- és Fogászati Klinikán töltöm, ahol a betegellátás mellett részt veszek a fogorvostan-hallgatók oktatásában is magyar, angol és német nyelven. Kedv...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Kovács Noémi fogorvos magánrendelése. 2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Jelenleg szájsebész rezidens éveimet az Arc-Állcsont-Szájsebészeti- és Fogászati Klinikán töltöm, ahol a betegellátás mellett részt veszek a fogorvostan-hallgatók oktatásában is magyar, angol és német nyelven. Kedvenc területem a szájsebészet, de úgy gondolom, hogy megfelelő kezelési terv felállításához, valamint megvalósításához a fogászat minden területén tájékozottnak kell lennünk és képezni kell magunkat. Mind graduális, mind rezidensképzésem alatt lehetőségem nyílt német egyetemeken bővíteni szakmai tapasztalatom és szélesíteni látóköröm, valamint rendszeresen részt veszek hazai és külföldi konferenciákon és továbbképzéseken is. Nagyon fontosnak tartom a páciensekkel való kommunikációt, hogy a lehetséges kezelési alternatívák közül együtt válasszuk ki a megfelelő megoldást. Kezeléseink során nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre és rendszeres kontrollokra, mert az alapvető célunk az egészséges száj megőrzése. Angol és német nyelven beszélek felső fokon, francia nyelven társalgási szinten. Szabadidőmet szívesen töltöm a természetben kirándulással és sziklamászással, tánccal, utazással, színház- és koncertlátogatással.

Specializáció

  • szájsebészet

Tanulmányok

  • 2014 - Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Bagdi Péter
2022. január
A törött metszőfog miatt kerültem a doktornőhöz. Munkáját teljes precizitással végezte és a kézelés ideje alatt végig kedves, türelmes és figyelmes volt velem. A végeredmény mind látszatra, mind érzetre tökéletes volt. Hála neki, most már magabiztosabban mosolyoghatok.
-
Szmetana Anikó
2018. március
Egy letört fog miatt kerestem fel, és gyönyörűen csinálta meg, azt kell, hogy mondja precíz, alapos,nagyon szépen dolgozik, fontos tanácsokkal látott el, és ezek mellett nagyon kedves.
-
Gábor Miklós
2017. január
Kedves és türelmes doktornő, hasznos tanácsokat is adott a fogápolást illetően.
-
Zita
2016. december
Letört fogamat sikerült megmenteni:-) Köszönöm!
-
I.Gábor
2016. december
Sokáig kerestem orvost mert rettegem a bölcsességfog húzástól de a doktornő kedvessége megnyugtatott és alaposan elmagyarázta mi fog történni a kezelés során.Nagyon elégedett vagyok! Még az arcom sem dagadt fel!
-
D. Izabella
2016. december
Ha valakinek fogkő eltávolításra lenne szüksége csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Katalin
2016. december
Szeretném megköszönni a Dr.Kovács Noéminka a gyors és fájdalom menetes foghúzást!:-)
-
B.Enikő
2016. december
Kedves és empatikus volt számomra. Köszönöm a teljes körű felvilágosítást neki a szájüregi daganatokról.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése