1 473 282 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Kusnyerik Kinga -

Dr. Kusnyerik Kinga

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Legfontosabb célom, hogy a fogszabályozás során drasztikus beavatkozások nélkül valósítsam meg a szép, harmonikus fogazatot, valamint az elégedett mosolyt. A megszerzett sikerélmény inspirálja munkakedvemet, így számomra valódi örömforrás a hivatásom....

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Kusnyerik Kinga -

Dr. Kusnyerik Kinga

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Legfontosabb célom, hogy a fogszabályozás során drasztikus beavatkozások nélkül valósítsam meg a szép, harmonikus fogazatot, valamint az elégedett mosolyt. A megszerzett sikerélmény inspirálja munkakedvemet, így számomra valódi örömforrás a hivatásom. Szeretem a gyermekeket, és kétgyermekes édesanyaként különösen fonto...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Legfontosabb célom, hogy a fogszabályozás során drasztikus beavatkozások nélkül valósítsam meg a szép, harmonikus fogazatot, valamint az elégedett mosolyt. A megszerzett sikerélmény inspirálja munkakedvemet, így számomra valódi örömforrás a hivatásom. Szeretem a gyermekeket, és kétgyermekes édesanyaként különösen fontosnak tartom, hogy a gyermekekkel való kommunikáció során félelemmentessé tegyem a kezeléseket, valamint, hogy az elért eredmények révén hozzájáruljak a felnőtté válás előtt álló gyermekek magabiztosságának növeléséhez.

Klinika, ahol rendel: Medipark Dunakeszi

Specializáció

  • Fogszabályzás

Tanulmányok

  • 1994 Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • 1997 fog-, és szájbetegségek szakorvosa
  • 2004 fogszabályozás szakorvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése