1 473 981 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Láda Erika -

Dr. Láda Erika

5.0 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Láda Erika 2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Legfőbb törekvése a fogak megtartása, és azok esztétikájának tökéletes helyreállítására. Szakmai érdeklődésének középpontjában a konzerváló fogászat áll, ezen belül szívesen f...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Láda Erika -

Dr. Láda Erika

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Láda Erika 2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Legfőbb törekvése a fogak megtartása, és azok esztétikájának tökéletes helyreállítására. Szakmai érdeklődésének középpontjában a konzerváló fogászat áll, ezen belül szívesen foglalkozik mind az esztétikus tömésekkel korrigálható, mind a különb...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Láda Erika 2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Legfőbb törekvése a fogak megtartása, és azok esztétikájának tökéletes helyreállítására. Szakmai érdeklődésének középpontjában a konzerváló fogászat áll, ezen belül szívesen foglalkozik mind az esztétikus tömésekkel korrigálható, mind a különböző fogpótlási lehetőségekkel helyreállítható esztétikai és funkcionális hibák orvoslásával. Rendszeresen vesz részt szakmai kongresszusokon és továbbképzéseken, hogy a legmodernebb eljárásokat alkalmazza munkája során. Számára a legfontosabb, hogy a betegei bizalommal térjenek hozzá vissza és minden alkalommal elégedetten távozzanak. Ennek érdekében oldott hangulatú, gyors, precíz és fájdalommentes kezelést biztosít minden páciensnek.

Klinika, ahol rendel:
Madenta Fogászati Központ

Specializáció

  • Esztétikai fogászat
  • Esztétikus fogtömés
  • Gyökérkezelés
  • Fogpótlás (korona, híd)

Tanulmányok

  • 2012 Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar
  • 2015 konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Márk
2015. október
Kedves, precíz munkát végzett.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése