1 020 651 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Mészárovics Annamária - Fogorvos

Dr. Mészárovics Annamária

(22)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Családomban több fogorvos is van, ezért a fogorvosi rendelőt már igen korán természetes közegemnek éreztem. Kisgyermek koromtól fogva fogorvos szeretettem volna lenni, így a diploma megszerzésekor egy igazi álom vált valóra számomra. Pécsi Tudományegye...

Tovább olvasom
Dr. Mészárovics Annamária - Fogorvos

Dr. Mészárovics Annamária

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Családomban több fogorvos is van, ezért a fogorvosi rendelőt már igen korán természetes közegemnek éreztem. Kisgyermek koromtól fogva fogorvos szeretettem volna lenni, így a diploma megszerzésekor egy igazi álom vált valóra számomra. Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán végeztem, majd Budapestre költöztem, hogy e...

Tovább olvasom
Meditum Dental
1027 Budapest, II. kerület, Margit körút 38/a fsz. (Országút)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Családomban több fogorvos is van, ezért a fogorvosi rendelőt már igen korán természetes közegemnek éreztem. Kisgyermek koromtól fogva fogorvos szeretettem volna lenni, így a diploma megszerzésekor egy igazi álom vált valóra számomra. Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán végeztem, majd Budapestre költöztem, hogy elindítsam a karrieremet. A fogorvostudományt mindig is vonzónak találtam, hiszen szerintem ebben a szakmában összemosódik az egészségügy és a művészet, valamint az emberekkel való kapcsolódás lehetősége. Hivatásom, hogy a fogorvosi munka eredményessége a pácienssel való együttműködéssel meghatványozódik. Mindig fordítok időt arra hogy a probléma kialakulásának valódi okait feltárjam és azokat a pácienssel is megértessem, hisz a betegek egészségtudatának fejlesztését is szívügyemnek tartom. Mosolygós és mindig vidám természetű vagyok, mely sokat segít abban, hogy a páciensek általános szorongásait is könnyen oldani tudom a rendeléseimen. Nagy szeretettel és szakértelemmel várom kedves pácienseinket.

A következő problémákkal fordulhat hozzám:
fog eredetű fájdalmakkal, íny és állkapocs fájdalmakkal, fog hiányok pótlására való megoldás miatt, implantátumos pótlás, fogcsikorgatás, fogszorítás, harapási rendellenesség,és szájsebészeti problémákra is megoldást találunk szájsebészünk segítségével.

 

Specializáció

 • fogászati állapotfelmérés
 • fogtömés
 • foggyökér kezelés
 • fogpótlás
 • szájsebészeti tanácsadás, szájsebészeti műtétek kórházi háttérrel biztosítva
 • implantátumos pótlás
 • fogkőleszedés
 • fogfehérítés
 • fogmosási szaktanácsadás

Tanulmányok

 • 2019 Pécsi Tudományegyetem - fogorvos

Vélemények

22 értékelés
2020. szeptember
2020. július
A doktornő profi, kedves, vidám és teljesen észrevétlenül kaptam meg az injekciót :)
2020. július
Precíz felkészült, rendkívül kedves doktornő, időt szán az emberre, a csapata is nagyon kedves , segítőkész.
Nem volt ilyen.
2020. július
Fogorvosnő rendkívül figyelmes, alapos, kedves, ügyes kezű. Félős betegeknek nagyon ajánlott!
2020. július
2020. június
2020. június
Mind a doktornő, mind az asszisztense kedvesen és segítőkészen viszonyultak hozzám, amit nagyon értékeltem. A doktornő végig figyelt arra, hogy valami fáj-e a beavatkozás közben, illetve minden kérdésemre válaszolt.
-
2020. június
2020. június
2020. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése