2 386 773 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Minya Fanni -

Dr. Minya Fanni

4.93 | 5 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Minya Fanni fogszakorvos, dento alveoláris sebész magánrendelése. Számomra a fogászat hivatás, karrier és hobbi egyben. Hivatás, mert embereken segíthetek; karrier, mert folyamatosan lehet és kell is fejlődni a szakmában; hobbi, mert imádom csinál...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Minya Fanni -

Dr. Minya Fanni

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Minya Fanni fogszakorvos, dento alveoláris sebész magánrendelése. Számomra a fogászat hivatás, karrier és hobbi egyben. Hivatás, mert embereken segíthetek; karrier, mert folyamatosan lehet és kell is fejlődni a szakmában; hobbi, mert imádom csinálni. 2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen summa cum laude diplom...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Minya Fanni fogszakorvos, dento alveoláris sebész magánrendelése.

Számomra a fogászat hivatás, karrier és hobbi egyben. Hivatás, mert embereken segíthetek; karrier, mert folyamatosan lehet és kell is fejlődni a szakmában; hobbi, mert imádom csinálni.

2015-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen summa cum laude diplomával. Utolsó egyetemi éveim alatt szinte minden napomat a szájsebészeten töltöttem, és nemcsak betegkezeléssel, hanem kutatással is foglalkoztam.
Ennek köszönhető, hogy a kutatás során használat BoneAlbumin csontpótló anyagot forgalmazó cégnél, az Orthosera Dental Kft.-nél dolgoztam fél évig mint tudományos munkatárs, és a későbbiekben is számos hazai konferencián részt vettem ennek képviseletében.

Miközben magánrendelőben dolgozva rendszeresen általános fogászati beavatkozásokat is végeztem, szájsebésznek tanultam a Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumában, és 2019-ben megszereztem a dento-alveoláris sebész szakvizsgát. Szakképzésem során sem lankadt a kutatás iránti szenvedélyem, így több cikk írásában is részt vettem, és 2019-ben elkezdtem PhD tanulmányaimat, melynek fő témája a bölcsességfogak sebészi ellátásával és csontpótló anyagokkal kapcsolatos.
 

Specializáció

  • szájsebészeti beavatkozások

Tanulmányok

  • 2019-től PhD hallgató a Semmelweis Egyetemen
  • 2019 – dentol-alveoláris sebész szakvizsga
  • 2015 – Semmelweis Egyetem fogorvosi diploma

Vélemények

4.93 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.8
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anonym
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. január
Fájdalommentesen egy nagyon nagy fogászati projektet csinált végig nekem a doktornő, végig profi volt, gyors és precíz. Csak is ajánlani tudom.
-
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2021. július
Hatékony ellátás, világos tájékoztatás.
-
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2021. május
A doktornő nagyon kedves, profi, precíz, mindig tájékoztatott mindenről, ezzel is oldva a félelmem.
-