1 473 399 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Nagy Róbert -

Dr. Nagy Róbert

5.0 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar
Bemutatkozás

2012 óta a fogorvosa, szakterületét a szájsebészeti beavatkozások, az implantológia, illetve a csontpótlás alkotják. Precíz és türelmes szakorvos, minden páciensének segít megtalálni a lehető legjobb megoldást. Főbb kezelések: Implantátum beültetés Cso...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Nagy Róbert -

Dr. Nagy Róbert

Beszélt nyelvek: angol, francia, magyar
Bemutatkozás

2012 óta a fogorvosa, szakterületét a szájsebészeti beavatkozások, az implantológia, illetve a csontpótlás alkotják. Precíz és türelmes szakorvos, minden páciensének segít megtalálni a lehető legjobb megoldást. Főbb kezelések: Implantátum beültetés Csontpótlás Bölcsességfog eltávolítás Foghúzás. Klinika, ahol rendel:...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2012 óta a fogorvosa, szakterületét a szájsebészeti beavatkozások, az implantológia, illetve a csontpótlás alkotják. Precíz és türelmes szakorvos, minden páciensének segít megtalálni a lehető legjobb megoldást. Főbb kezelések: Implantátum beültetés Csontpótlás Bölcsességfog eltávolítás Foghúzás.

Klinika, ahol rendel: Szent Lukács Spa Dental

Specializáció

  • Dento-alveoláris sebészet
  • Implantológia

Tanulmányok

  • 2010 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
  • 2013 dentoalveolaris sebész szakorvosi szakvizsga

Tagságok

  • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Gyula
2015. szeptember
Bár a Foglalj orvost segítségével választott orvos már nem dolgozik a rendelőben, és foglalásomról semmit sem tudtak, azonnal megfelelő orvoshoz irányítottak.
A rendelőben ajánlott másik orvossal nem volt kellemetlen tapasztalatom.
Dzsulaj
2015. július
Borzaszto szimpatikus volt, latszott rajta, nem nyult hozza a bolcsessegfogamhoz, mivel nem latta indokoltnak. Nem egy orvosnal voltam elotte, mint ki akarta venni amint ranezett. Csak O nezte meg tuzetesebben es elemezte ki a rontgent. Soha tobbet nem megyek mashoz :) legjobb fogdoki!!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése