1 473 432 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Pakányi Petra -

Dr. Pakányi Petra

5.0 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Miért lettem fogorvos? 8 éves koromban anyukám fogszabályozó kezelésre vitt. Évekig jártam egy nagyon kedves doktornőhöz, elhatároztam én is ilyen szeretnék lenni. Nagy volt a kihívás, de megérte. Jó érzés nap, mint nap embereknek segíteni. Mit csinálo...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Pakányi Petra -

Dr. Pakányi Petra

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Miért lettem fogorvos? 8 éves koromban anyukám fogszabályozó kezelésre vitt. Évekig jártam egy nagyon kedves doktornőhöz, elhatároztam én is ilyen szeretnék lenni. Nagy volt a kihívás, de megérte. Jó érzés nap, mint nap embereknek segíteni. Mit csinálok szabadidőmben? Nagyon sokféle szabadidős tevékenységet kedvelek, e...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Miért lettem fogorvos? 8 éves koromban anyukám fogszabályozó kezelésre vitt. Évekig jártam egy nagyon kedves doktornőhöz, elhatároztam én is ilyen szeretnék lenni. Nagy volt a kihívás, de megérte. Jó érzés nap, mint nap embereknek segíteni. Mit csinálok szabadidőmben? Nagyon sokféle szabadidős tevékenységet kedvelek, elsősorban a sport és az aktív pihenés híve vagyok. Szeretek teniszezni, úszni, röplabdázni, síelni, valamint a zene és a tánc is az életem szerves részét képezik. Szerintem a legfontosabb az életben... A pozitív hozzáállás az élet bármely területén. Hinni, bízni, remélni.

Klinika, ahol rendel: Sanoral Fogászati és Szájsebészeti Klinika

Tanulmányok

  • 2012 Semmelweis Orvostudományi Egyetem fogorvos
  • 2006 klinikai fogászati higiénikus
  • 2016 dento-alveorális sebészet szakvizsga

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kósa Gyula
2015. február
Korrekt tájékoztatás az adott kezelési lehetöségekről !
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése