235 512 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Petkov Péter - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Petkov Péter

Beszélt nyelvek: angol, német
Bemutatkozás

Bemutatkozás: Diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel. 2012-ben tettem le első szakvizsgámat „Konzerváló Fogászat és Fogpótlástanból” kíválóan megfelelt eredménnyel. A Dento-alveolaris sebészet (...

Specializáció

 • esztétikai fogászat
 • fogpótlástan
 • implantológia
 • szájsebészeti beavatkozások

Tanulmányok

 • 2009 - Debreceni Fogorvostudományi Egyetem
 • 2012 - konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsga, summa cum laude minősítés
 • 2016...

Tovább olvasom
Petkov Dental
1131 Budapest, XIII. kerület, Babér u. 13-15., Fszt.3. (Angyalföld)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XIII. kerület, Babér u. 13-15., Fszt.3.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Bemutatkozás: Diplomámat 2009-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán cum laude minősítéssel. 2012-ben tettem le első szakvizsgámat „Konzerváló Fogászat és Fogpótlástanból” kíválóan megfelelt eredménnyel. A Dento-alveolaris sebészet ( Szájsebészet) szakképzést a MH Honvédkórház Szájsebészeti Részlegén végeztem. Szakvizsgát 2017-ben tettem kíválóan megfelelt eredménnyel. Számomra legfontosabb, hogy pácienseim számára a lehető legjobb, személyre szabott ellátást nyújtsam. Ebben segítségemre van a rendszeres, naprakész szakképzéseken való részvétel és napjaink legkorszerűbb berendezéseivel és alapanyagaival felszerelt rendelőnk. Fő irányelveink : kiváló minőség, precíz,pontos munka megfizethető, versenyképes árakon. Tanulmányok: Diplomámat 2009-ben szereztem Debreceni Fogorvostudományi Egyetemen. 2009 nyarától nagy forgalmú OEP -es rendelő mellett magánpraxisban dolgoztam. Rendszeresen veszek részt hazai és nemzetközi szakmai kongresszusokon.2012-től Budapesten folytatok magánrendelést. 2012-ben konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt eredménnyel. 2016-ban fejeztem be a Dento-alveolaris sebészet (szájsebészet) szakképzés szakgyakorlatát MH Honvédkórház Szájsebészeti Részlegén 2017-ben szakvizsgáztam kiválóan megfelelt eredménnyel Munkám során fontosnak tartom, hogy a lehető legjobb megoldást nyújtsam pácienseim számára, és mindez oldott hangulatban valósuljon meg. Nyelvismeret: angol és német Kiemelt területek: esztétikai fogászat fogpótlások implantológia szájsebészeti beavatkozások Honlap: www.petkovdental.hu

Specializáció

 • esztétikai fogászat
 • fogpótlástan
 • implantológia
 • szájsebészeti beavatkozások

Tanulmányok

 • 2009 - Debreceni Fogorvostudományi Egyetem
 • 2012 - konzerváló fogászat-fogpótlástan szakvizsga, summa cum laude minősítés
 • 2016 Dento-alveolaris sebészet (szájsebészet) szakképzés szakgyakorlatát MH Honvédkórház Szájsebészeti Részlegén
 • 2017 szájsebész szakvizsga

Vélemények

38 értékelés
2019. április
fájdalom mentes
rövid volt :-)
2019. március
2019. február
Bár első alkalommal csak állapot felmérésre számítottam, de egy fogkő eltávolítást is történt , ami teljesen fájdalommentes és precíz volt.
2019. február
A beszélgetés. A doktor úr és az asszisztense kellemes beszélgetéssel oldott feszültségmentes hangulatot teremtett.
Nem volt ilyen
2019. február
2019. február
2019. január
2019. január
2019. január
ilyen kellemes fogászati élményben még soha nem volt részem. A doktor úr precizitása, kedvessége minden képzeletemet felülmúlta. Ráadásul az egész kezelést végignevettük. visszajáró páciens leszek:)
2019. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése