1 482 954 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Pozsgai Márta -

Dr. Pozsgai Márta

5.0 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

20 éve dolgozom a fogászatban. Óvatos becsléssel számolva 45.000 orvos-beteg találkozáson vagyok túl. Más szóval 45.000 utazáson vettem részt a kormányos szerepében. Más értelemben véve 15 éve vagyok hajóskapitány a Dentalia Rendelő hajóján. Utasaim (b...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Pozsgai Márta -

Dr. Pozsgai Márta

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

20 éve dolgozom a fogászatban. Óvatos becsléssel számolva 45.000 orvos-beteg találkozáson vagyok túl. Más szóval 45.000 utazáson vettem részt a kormányos szerepében. Más értelemben véve 15 éve vagyok hajóskapitány a Dentalia Rendelő hajóján. Utasaim (betegeim, pácienseim, valamint alkalmazottaim) sorsa nagymértékben fü...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

20 éve dolgozom a fogászatban. Óvatos becsléssel számolva 45.000 orvos-beteg találkozáson vagyok túl. Más szóval 45.000 utazáson vettem részt a kormányos szerepében. Más értelemben véve 15 éve vagyok hajóskapitány a Dentalia Rendelő hajóján. Utasaim (betegeim, pácienseim, valamint alkalmazottaim) sorsa nagymértékben függ a közös munkába vetett hitüktől. Fő feladatom ezen hit támogatása, ennek érdekében az örökös éberség és figyelem, a lehetséges tévutak ismerete, a zsákutcák elkerülése. A mai napig élvezem a kalandot: az utazást, az alkotást, a felfedezést, ezen keresztül önmagam megismerését. Boldog vagyok, hogy feladataimon keresztül teljes életet élhetek.

Klinika, ahol rendel:
Dentalia Fogorvosi Rendelő

Specializáció

  • Komplex Mosoly Rehabilitáció: mosolytervezés, fogászati implantátum, fémmentes fogpótlás, hagyományos fogpótlás
  • Fogtündér Fogvédő Program: az életkornak megfelelő fogászati problémákra fókuszálva igyekszünk a gyermekek fogainak épségét megóvni

Tanulmányok

  • SOTE FOK 1992

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Tóth Anita
2015. január
Emberséges, megértő, kedves és határtalanul segítőkész! Mindenkinek személyre szabottan kínál lehetőségeket, figyel az emberi kapcsolatokra! Minden esetben, akár sürgősen is megpróbál segíteni! Szakmailag felkészült és naprakész!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése