1 500 759 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Rácz Kerstin -

Dr. Rácz Kerstin

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Németországban tanultam, majd évekig ottani rendelőkben dolgoztam fogorvosként. Mindegyik praxis a legmagasabb szakmai és technikai követelményeknek megfelelően fogadta a különböző korosztályú pácienseit (gyerekeket is!) és rendelkezett röntgennel és s...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Rácz Kerstin -

Dr. Rácz Kerstin

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Németországban tanultam, majd évekig ottani rendelőkben dolgoztam fogorvosként. Mindegyik praxis a legmagasabb szakmai és technikai követelményeknek megfelelően fogadta a különböző korosztályú pácienseit (gyerekeket is!) és rendelkezett röntgennel és saját fogtechnikai laborral. Így kezdettől fogva lehetőséget kaptam a...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Németországban tanultam, majd évekig ottani rendelőkben dolgoztam fogorvosként. Mindegyik praxis a legmagasabb szakmai és technikai követelményeknek megfelelően fogadta a különböző korosztályú pácienseit (gyerekeket is!) és rendelkezett röntgennel és saját fogtechnikai laborral. Így kezdettől fogva lehetőséget kaptam arra, hogy a páciensek igényeinek megfelelően a maximumot tudjam nyújtani. Rendelőmben sok fogápolási szolgáltatás elérhető:  Célom a fogállomány megőrzése, és csak végső esetben az implantáció. Indokolt esetben azonban ez is megoldható praxisunkban!  A sokoldalú kiképzésnek köszönhetően már korán elkezdtem az ínysorvadás kezelését is. A sikeres ínysorvadás kezelésnek, és az időszakos utókezeléseknek köszönhetően lehetősége nyílt a pácienseknek a saját foguk és a fogpótlásuk hosszú távú megőrzésére.  Fogpótlás maximális sikerességgel! Már a „Smile Design” (mosolytervezés) program előtt használtunk a betegeinken pótlásuk tervezésekor kevésbé költséges, de elismert módszereket a maximálisan elérhető esztétikus eredmény érdekében. Mi nem csak tömjük a fogát, hanem restauráljuk is!  Gyökérkezelt fogak fehérítését, és nálunk készített individuális sínekkel otthoni fogfehérítést is biztosítunk pácienseink részére igény szerint. Már több éve sikeresen használunk professzionális (Bleaching) 1 óra alatt fogfehérítő ZOOM készüléket.  Szükség esetén sportolóknak fogvédő-sínt is készítünk. Pácienseinknek (Bruxismus) csikorgási sínt és ráharapó sínt is tudunk helyben biztosítani. Már 2006 óta alkalmazunk Ózonkészüléket kíméletes fertőtlenítésre, a fogakra és nyílt sebhelyekre. Természetesen rendelkezünk röntgen készülékkel és az ehhez szükséges szakképesítéssel is.  Az ajánlott fog- és szájápolási termékek nálunk helyben megvásárolhatók, megrendelhetők. (Praxisshop). Mindenfajta Forever természetes (Aloe) alapanyagú termékek pl. aloe first aloe vera fogkrém, aloe vera szájfény jojobával, aloe vera gél, forever aktiv probioticum, táplálék kiegészítők…. stb. és más fogászati termékek kipróbálási lehetősége, és rendszeres használata teszi teljessé rendelőnk kínálatát.

Klinika, ahol rendel: Rácz Dent- Veresegyház

Specializáció

 • protetika
 • esztétikai fogászat
 • parodontológia, ínysorvadás kezelés
 • gyökérkezelés
 • gyermekfogászat

Tanulmányok

 • Friedrich – Alexander egyetem, Németország - fogorvosi diploma (1996)
 • Medizinischen Hochschule, Hannover (2003)
 • SOTE - Hungarológia szekvizsga (2003)

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése