1 473 297 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Regős Hedvig -

Dr. Regős Hedvig

5.0 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa A diploma megszerzése után két évig a pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgozott rezidensként, ahol elméleti, gyakorlati és oktatói munkát végzett. Kiemelkedő tapasztalatokkal bír a számítógéppel...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Regős Hedvig -

Dr. Regős Hedvig

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa A diploma megszerzése után két évig a pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgozott rezidensként, ahol elméleti, gyakorlati és oktatói munkát végzett. Kiemelkedő tapasztalatokkal bír a számítógéppel tervezett fogpótlások terén, a Kavo-Everest technika egyik specialis...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa A diploma megszerzése után két évig a pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgozott rezidensként, ahol elméleti, gyakorlati és oktatói munkát végzett. Kiemelkedő tapasztalatokkal bír a számítógéppel tervezett fogpótlások terén, a Kavo-Everest technika egyik specialistája. Szakterülete a fogak megtartó kezelése (gyökérkezelés, tömések), esztétikai fogászat (fémmentes koronák, betétek), valamint a rögzített és kivehető pótlások készítése.

Specializáció

  • Endodoncia
  • Fogpótlástan
  • Esztétikai fogászat
  • Fémmentes fogpótlások

Tanulmányok

  • 2000-2005.: Pécsi Orvostudományi Egyetem, Fogorvostudományi kar
  • 2008.: Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan Szakvizsga, kiválóan megfelelt minősítéssel

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Sági Sároly
2016. február
PROFESSZIONIZMUS
Márton
2015. október
Kellemetlen problémámat kellemesen kezelte.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése