1 500 849 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Simon Ágoston - Fogorvos

Dr. Simon Ágoston

5.0 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Fogorvos, Fog- és szájbetegségek szakorvosa. 2002-ben szerezte diplomáját a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán, gyakornoki éveit Mosonmagyaróvárott töltötte, Fog- és szájbetegségek szakorvorsa kiváló minősítéssel 2004-től. 2005-ben, engedve –...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Simon Ágoston - Fogorvos

Dr. Simon Ágoston

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Fogorvos, Fog- és szájbetegségek szakorvosa. 2002-ben szerezte diplomáját a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán, gyakornoki éveit Mosonmagyaróvárott töltötte, Fog- és szájbetegségek szakorvorsa kiváló minősítéssel 2004-től. 2005-ben, engedve – akkor még – kis családjának, és a honvágynak, letelepedett Veszprém...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fogorvos, Fog- és szájbetegségek szakorvosa. 2002-ben szerezte diplomáját a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Karán, gyakornoki éveit Mosonmagyaróvárott töltötte, Fog- és szájbetegségek szakorvorsa kiváló minősítéssel 2004-től. 2005-ben, engedve – akkor még – kis családjának, és a honvágynak, letelepedett Veszprémben, félúton Pécs felé, ahol azóta is praktizál. Szakterülete az esztétikus fogászat, fogpótlások készítése, implantációs fogpótlások és a konzerváló fogászat.

Klinika, ahol rendel: Dentsi Fogászat

Tanulmányok

  • 2002 - Pécs Orvostudományi Egyetem Fogorvosi Kar
  • 2004 - Fog- és szájbetegségek szakorvorsa

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése