754 119 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Székely Csaba -

Dr. Székely Csaba

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Fog- és Szájbetegségek szakorvosa. Szakterülete az implantológia, és az implantátumokra készített fogpótlások. 1993-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 10 évet dolgozott Ausztriában, elsősorban szájsebészet és implantológia szakte...

Tanulmányok

1993 - Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Fog- és Szájbetegségek szakorvosa. Szakterülete az implantológia, és az implantátumokra készített fogpótlások. 1993-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 10 évet dolgozott Ausztriában, elsősorban szájsebészet és implantológia szakterületen. Rendszeresen részt vesz hazai és nemzetközi konferenciákon, szakmai továbbképzéseken implantológiai és csontpótlás témakörben. Részt vett a svájci Geistlich-Biomaterials implantológiai, regeneratív parodontológiai és csontpótló szakmai továbbképzésein.

Tanulmányok

  • 1993 - Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Tagságok

  • Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozat
  • Nemzetközi Implantológiai Társaság

Vélemények

Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése