2 289 198 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szendrei Balázs -

Dr. Szendrei Balázs

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum- Fogorvostudományi Karán Summa cum laude minősítéssel. Szakmai tudását külföldön is bővítette, Németországban és Taiwanon is megfordult, emellett egy külföldi betegek ellátására s...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Szendrei Balázs -

Dr. Szendrei Balázs

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német, orosz
Bemutatkozás

2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum- Fogorvostudományi Karán Summa cum laude minősítéssel. Szakmai tudását külföldön is bővítette, Németországban és Taiwanon is megfordult, emellett egy külföldi betegek ellátására szakosodott magánrendelőben is gyakorlatot szerzett. 2012-től a Maden...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum- Fogorvostudományi Karán Summa cum laude minősítéssel. Szakmai tudását külföldön is bővítette, Németországban és Taiwanon is megfordult, emellett egy külföldi betegek ellátására szakosodott magánrendelőben is gyakorlatot szerzett. 2012-től a Madenta Fogászat orvosi csapatának tagja. Főbb kezelések: Implantásiós protetika Fogpótlás (korona, híd) Esztétikus fogtömés Gyökérkezelés Fogfehérítés.

Klinika, ahol rendel: Centrocc Dental

Tanulmányok

  • 2012 Debreceni Egyetem fogorvos
  • 2015 konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga

Tagságok

  • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése