1 473 498 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szűcs Inga -

Dr. Szűcs Inga

Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

Diplomámat 1996-ban szereztem meg, majd ezt követően „Fog -, és szájbetegségek” szakvizsgát 2000-ben, "Konzerváló fogászat és fogpótlástan" szakvizsgát pedig 2010-ben tettem. Jelentős tapasztalattal rendelkezem a korszerű esztétikai beavatkozások köréb...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Szűcs Inga -

Dr. Szűcs Inga

Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

Diplomámat 1996-ban szereztem meg, majd ezt követően „Fog -, és szájbetegségek” szakvizsgát 2000-ben, "Konzerváló fogászat és fogpótlástan" szakvizsgát pedig 2010-ben tettem. Jelentős tapasztalattal rendelkezem a korszerű esztétikai beavatkozások körében. Szakterületeim közé tartozik a fémmentes fogpótlások, koronák, h...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Diplomámat 1996-ban szereztem meg, majd ezt követően „Fog -, és szájbetegségek” szakvizsgát 2000-ben, "Konzerváló fogászat és fogpótlástan" szakvizsgát pedig 2010-ben tettem. Jelentős tapasztalattal rendelkezem a korszerű esztétikai beavatkozások körében. Szakterületeim közé tartozik a fémmentes fogpótlások, koronák, hidak, kombinált munkák készítése és a különböző fogmegtartó kezelések. Mindezen beavatkozások altatásban történő elvégzésének gyakorlatát is elsajátítottam. Rendszeresen részt veszek nemzetközi és hazai továbbképzéseken, az ott elsajátított tudást sikeresen alkalmazom mindennapi munkám során. Angolul és oroszul anyanyelvi szinten beszélek.

Klinikák, ahol rendel: Oktogon Dentál

Specializáció

  • Konzerváló fogászat és fogpótlás
  • Esztétikai fogászat

Tanulmányok

  • 2010 - Konzerváló fogászat és fogpótlástan
  • 2000 - Fog és szájbetegségek szakvizsga
  • 1996 - Fogorvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése