3 977 745 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tóbiás Dávid - Fogorvos

Dr. Tóbiás Dávid

4.97 | 33 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóbiás Dávid vagyok, Debrecenben végeztem a Fogorvostudományi karon, azóta dolgozom fogorvosként. Magyar és külföldi kurzusokon folyamatosan fejlesztem tudásom az esztétikai fogászatban és fogpótlásokban, hogy pácienseimnek mindig a lehető legjobb...

Tovább olvasom
Dr. Tóbiás Dávid - Fogorvos

Dr. Tóbiás Dávid

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóbiás Dávid vagyok, Debrecenben végeztem a Fogorvostudományi karon, azóta dolgozom fogorvosként. Magyar és külföldi kurzusokon folyamatosan fejlesztem tudásom az esztétikai fogászatban és fogpótlásokban, hogy pácienseimnek mindig a lehető legjobb megoldást tudjam nyújtani. Az Implantix rendelőt egy közös baráton...

Tovább olvasom
Implantix - Belváros
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 18. fszt. 5. 24-es kapucsengő (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tóbiás Dávid vagyok, Debrecenben végeztem a Fogorvostudományi karon, azóta dolgozom fogorvosként. Magyar és külföldi kurzusokon folyamatosan fejlesztem tudásom az esztétikai fogászatban és fogpótlásokban, hogy pácienseimnek mindig a lehető legjobb megoldást tudjam nyújtani.

Az Implantix rendelőt egy közös baráton keresztül ismertem meg és az első találkozáson ki is derült, hogy a munkához és a páciensekhez való hozzáállásunk nagyon hasonló. Szeretném, ha a fogorvoshoz járás kellemes élmény lenne és azt is hogy a régi traumákat feledtetni tudjuk a pácienseinkkel. Várom szeretettel új és meglévő pácienseimet az Implantix belvárosi rendelőjében.

Specializáció

  • fogpótlás
  • esztétikus tömés
  • korona és híd pótlás
  • gyökérkezelés
  • inlay/onlay készítés

Tanulmányok

  • 2020 - Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar

Dr. Tóbiás Dávid vélemények

4.97 az 5-ből
33 értékelés alapján
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.97
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.94
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények


(ellenőrzött értékelés)
2023. december
Gyors,lényegretörő de ezek mellett alapos is. Tervet kaptam, és segített a Doktor az időpontokban is, ami nagyon jól esett.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. augusztus
A szájsebész főorvos (Varga dr) irányított Tóbiás doktor úrhoz miután már a sebészeti dolgokon túl voltam, hiszen a megmentő kezeléseket más végzi a rendelőben. Varga úrhoz hasonlóan Tóbiás dr is fiatal, lelkes és nagyon jóhumorú orvos, mindkettőjüknél nagyon gördülékenyen mentek a kezelések, és bár nagyon szimpatikus volt a sebész orvos örülök,hogy már csak a Tóbiás doktorúrhoz kell járnom, lassan de biztosan alakul az az álom mosoly.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. augusztus
tisztaság és nyugalom övezi a rendelőt és az itt dolgozókat is, nincs rohanás és futószallag, Tóbiás dr pedig nagyon gyors és fájdalommentes kezelést biztosított!
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. augusztus
Hétvégi fogfájás után hétfőn reggel fogadott a doktorúr, megvizsgált és hamar diagnosztizálta is a problémát. Végül ki kellett ölni az idege a fogamból de nem volt kellemetlen és a kolléganője folyamatosan kérdezgetett,hogy biztosan nem fáj e amit csinálnak, ez igencsak megnyugtató érzés volt. Tényleg figyeltek rám. Ez nem mindennapi! Köszönöm ezúton is!
A nyári felújítások miatt több utvca le volt zárva így eég nehéz volt a parkolás de erről nem a rendelő tehet, egyébként BKV-val tökéletes helyen van, legközelebb lehet,hogy azzal fogok inkább menni.

(ellenőrzött értékelés)
2023. április
Teljesen fájdalom mentes, gyors kezelés. Részletes kezelési terv összeállítása.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. március
Nyugodt, kellemes légkör. Gyors, precíz, fájdalommentes ellátás. Modern, jól felszerelt rendelő.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
féltem,hogy a doktor úr agyára fogok menni a asok kérdésemmel, mert tényleg rengeteg volt de nem így lett, készségesen válaszolt és nem esett nehezére elmagyarázni ha valamit nem értettem meg elsőre.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
már másnál is jártam a rendelőben(szájsebésznél) mert többrétű a probléma, akkor sem csalódtam és most sem. Fiatalos lendület jellemzi az általam megismert orvosokat, látszik hogy szeretik amit csinálnak. Először Tóbiás doktorhoz járok hogy helyre hozzuk a töméseket, gyökérkezeléseket majd utána megyek vissza a sebészhez. Szimpatikusak mindannyian és a recepciós Úr is roppant segítőkész !
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. február
Fiatal,lelkes,nyugodt,magabiztos! Jó volt a légkör , és az asszisztens is kedélyes volt nagyon.
-

(ellenőrzött értékelés)
2023. január
Odafigyelés mindenki részéről, és az hogy nem féltem feltenni a kérdéseimet, biztosított a doktor, van rá és a kérdésekre idő. ez megnyugtató vol.t
-