2 308 962 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Udvardy Enikő -

Dr. Udvardy Enikő

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Udvardy Enikő 2003-ban szerzett diplomát a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. A fog-és szájbetegségek szakvizsga megszerzéséig egy regionális kórházban végzett fogorvosi ellátást, illetve egy fogászati és szájse...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Udvardy Enikő -

Dr. Udvardy Enikő

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Udvardy Enikő 2003-ban szerzett diplomát a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. A fog-és szájbetegségek szakvizsga megszerzéséig egy regionális kórházban végzett fogorvosi ellátást, illetve egy fogászati és szájsebészeti magánrendelő munkájában vett részt.Szakvizsgát követően a De...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Udvardy Enikő 2003-ban szerzett diplomát a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. A fog-és szájbetegségek szakvizsga megszerzéséig egy regionális kórházban végzett fogorvosi ellátást, illetve egy fogászati és szájsebészeti magánrendelő munkájában vett részt.Szakvizsgát követően a Debreceni Egyetem Szájsebészeti Osztályán dolgozott.

Specializáció

  • szájsebészet
  • fogászat

Tanulmányok

  • Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar (summa cum laude)

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése