1 500 870 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Uzonyi Diána -

Dr. Uzonyi Diána

4.7 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dento-alveolaris sebész szakorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa 2011 óta a Madenta Fogászati Központ fogszakorvosa és dento-alveolaris sebésze. Szakterülete az implantálás, a fogakkal kapcsolatos kisműtétek elvégzése, mint például a s...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Uzonyi Diána -

Dr. Uzonyi Diána

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dento-alveolaris sebész szakorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa 2011 óta a Madenta Fogászati Központ fogszakorvosa és dento-alveolaris sebésze. Szakterülete az implantálás, a fogakkal kapcsolatos kisműtétek elvégzése, mint például a sculptiók, resectiók, extractiók. Ezen felül részt vesz az általános...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dento-alveolaris sebész szakorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa 2011 óta a Madenta Fogászati Központ fogszakorvosa és dento-alveolaris sebésze. Szakterülete az implantálás, a fogakkal kapcsolatos kisműtétek elvégzése, mint például a sculptiók, resectiók, extractiók. Ezen felül részt vesz az általános fogászati ellátásban, a konzerváló fogászati kezelésekben, és a fogpótlástanban: az esztétikus fémmentes fogpótlások készítése a fő területe.

Specializáció

 • Implantológia
 • Szájsebészet
 • Protetika

Tanulmányok

 • 2000: Debreceni Fogorvostudományi Intézet
 • 2002: Fog- és szájbetegségek szakorvosa
 • Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
 • Dento-alveolaris sebészet szakorvosa

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

4.7 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.5
Megfelelő volt az ellátásod? 4.5

Részletes vélemények

Lajos
2014. szeptember
Türelmes, kommunikatív.
nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése