1 500 810 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Vánkos Borbála - Fogorvos

Dr. Vánkos Borbála

5.0 | 30 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Vánkos Borbála fogorvos magánrendelése. A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel. A végzés után azonnal elkezdtem dolgozni egy szájsebészeti szakrendelőben, majd megkezdtem a dentoalveoláris sebész képzé...

Tovább olvasom
Dr. Vánkos Borbála - Fogorvos

Dr. Vánkos Borbála

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Vánkos Borbála fogorvos magánrendelése. A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel. A végzés után azonnal elkezdtem dolgozni egy szájsebészeti szakrendelőben, majd megkezdtem a dentoalveoláris sebész képzést a Szegedi Tudományegyetemen. Fontosnak tartom, hogy a pácienseim...

Tovább olvasom
Implantix - Belváros
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 18. fszt. 5. 24-es kapucsengő (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Vánkos Borbála fogorvos magánrendelése.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel. A végzés után azonnal elkezdtem dolgozni egy szájsebészeti szakrendelőben, majd megkezdtem a dentoalveoláris sebész képzést a Szegedi Tudományegyetemen.

Fontosnak tartom, hogy a pácienseim számára nyugodt környezetben, jó hangulatban teljenek a kezelések, miközben a lehető legnagyobb gondossággal elvégzett kezelésben részesülnek. Hiszek az orvos- beteg kommunikáció fontosságában, a kezelések során mindig fordítok időt arra, hogy a páciensem panaszain túl az elvárásait is meghallgassam, illetre arra, hogy a kezelések menetéről részletesen tájékoztassam.

A következő problémákkal tudnak hozzám fordulni:
- fogfájás
- fogpótlások készítése
- implantátumos fogpótlások készítése
- tömés
- gyökérkezelés
- bölcsességfog eltávolítás
- fogeltávolítás
- fogkő eltávolítás
- góckutatás

 Ha a konzultáció során komplex szájsebészeti kezelés vagy fogászati implantátum beültetése válik szükségessé, rendelőn belül szájsebész kollégához irányítjuk tovább.

Specializáció

 • fogeltávolítás
 • bölcsességfog eltávolítás
 • fogpótlás
 • fogtömés
 • gyökérkezelés
 • fogkő eltávolítás

Tanulmányok

 • Dentoalveoláris sebészet - Szegedi Tudományegyetem
 • Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Tagságok

 • MOK
 • MFE

Vélemények

5 az 5-ből
30 értékelés alapján
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Réka
2021. június
Kedvesek és mindent alaposan elmagyaráznak! Nagyon tetszik a rendelő hangulata és a dolgozók hozzáállása. Ritka az ilyesmi!
-
András
2021. június
A legjobb rendelő ahol eddig jártam. Minőségi munka és szakértelem! Szívből ajánlom!
-
Gréta
2021. június
Régen, egy baleset miatti ütés következtében elszürkült fogamat fehérítette ki. Nagyon örültem, hogy még nem kellett koronát tenni rá. Végig nagyon türelmes volt, abszolút biztonságban éreztem magam nála.
Csak jó tapasztalataim voltak.
Erzsébet
2021. június
Fogsort készített Nekem a Doktornő. Árad belőle a nyugodtság. A fogtechnikus is kedves és érti a dolgát. Köszönöm hogy ujra mosolyoghatok!
Korábban a parkolás nehézkes volt, de miota ismét fizetős, nem szokott problémát okozni.
Klára
2021. június
Hálásan köszönöm az egész csapatnak az ellátást! Gyorsan és szakszerűen történt az ellátásom!
Anita
2021. május
Pontos a Doktornő és nagyon lelkiismeretes. A recepcios hölgy és az asszisztens is végtelenül kedves. Látszik, hogy csapatként dolgoznak együtt. Kérdéseimre még hétvégén is válaszoltak és megnyugtattak.
Hunor
2021. május
Tájékoztatás, ellátás, felkészültség 5*. És az a nyugodtság amit a Doktornő áraszt.... Számomra felbecsülhetetlen tulajdonság.
Ferenc
2021. május
Nagyon szeretek ide járni. Fogászathoz képest nagyon kellemes a légkör és mindenki nagyon figyelmes.
Parkolás
Olívia
2021. május
Kedves, profi es vidám a rendelőben mindenki. Nagyon odafigyelnek a páciensekre. Nekem ez nagyon sokat jelent. A kezelések fájdalommentesen telnek, még a foghúzás is!
Renáta
2021. május
A kezelés közben végig tájékoztatott, hogy mi történik velem, előtte természetesen megkérdezte, hogy szeretném e. Barátságosak(recepciós, asszisztens és orvos egyaránt) és mindent megtesznek, hogy az ott töltött idő kellemes legyen. Tényleg ügyesek!!!!
Nem is mondanám kellemetlenségnek de 10percet kellett várni. A recepciós hölgy viszont nagyon jó beszélgető partner így amíg elnézést nem kértek nekem fel sem tűnt a csúszás.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése