1 473 294 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Váradi András -

Dr. Váradi András

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Váradi András egyetemi adjunktus, belgyógyász, kardiológus és klinikai farmakológus szakorvos. A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd először a BM Korvin Ottó Kórház III. Belgyógyászati osztályán segédorvosként helyezkedett el. Késő...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Váradi András -

Dr. Váradi András

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Váradi András egyetemi adjunktus, belgyógyász, kardiológus és klinikai farmakológus szakorvos. A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd először a BM Korvin Ottó Kórház III. Belgyógyászati osztályán segédorvosként helyezkedett el. Később a Semmelweis Egyetem ÁOK I. Belklinikáján dolgozott tudományos mu...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Váradi András egyetemi adjunktus, belgyógyász, kardiológus és klinikai farmakológus szakorvos. A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomázott, majd először a BM Korvin Ottó Kórház III. Belgyógyászati osztályán segédorvosként helyezkedett el. Később a Semmelweis Egyetem ÁOK I. Belklinikáján dolgozott tudományos munkatársként, majd egyetemi tanársegédként és egyetemi adjunktusként. 1977-ben kinevezték osztályvezetőnek, a kardiológiai járóbeteg rendelés és az intenzív részleg vezetőjének, ez utóbbi posztját 20 évig töltötte be. 10 évig a járóbeteg-rendelésen dolgozott és a klinika két szubintenzív kórtermét vezette.

Tanulmányok

  • 1980 Semmelweis Orvostudományi Egyetem fogorvosi diploma
  • 1983 fog- és szájbetegségek szakvizsga

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése