1 477 563 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Varga Dániel Balázs - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Varga Dániel Balázs

5.0 | 57 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Varga Dániel Balázs fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Varga Dániel Balázshoz, amennyiben fogpótlásra, szájsebészeti beavatkozásra, ajakformálásra, arcesztétikai kezelésre lenne szüksége. Rendelőnk Budapesten,...

Tovább olvasom

Dr. Varga Dániel Balázs

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Varga Dániel Balázs fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Varga Dániel Balázshoz, amennyiben fogpótlásra, szájsebészeti beavatkozásra, ajakformálásra, arcesztétikai kezelésre lenne szüksége. Rendelőnk Budapesten, a Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között található a Szent...

Tovább olvasom
Implantix - Belváros
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 18. fszt. 5. 24-es kapucsengő (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Varga Dániel Balázs fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelése.

Forduljon bizalommal Dr. Varga Dániel Balázshoz, amennyiben fogpótlásra, szájsebészeti beavatkozásra, ajakformálásra, arcesztétikai kezelésre lenne szüksége.

Rendelőnk Budapesten, a Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között található a Szent István krt. 18. szám alatt. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, frekventált helyen, ugyanakkor nyugodt környezetben fogadhassuk pácienseinket. Nagy forgalmú, sok orvost foglalkoztató, modern magánrendelőkben szerzett tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy olyan környezetet fogunk kialakítani, ahol nem csak a legmodernebb felszereltség és anyagtechnológia adott, hanem az is, hogy – családias hangulatban - elegendő időt tudunk betegeinkre fordítani. Célunk, hogy minden páciensünket nyugodt környezetben, az elérhető legmagasabb színvonalon, a lehető legnagyobb gondossággal lássuk el. Filozófiánk, hogy a fogpótlások, tömések, implantátumok tartóssága a páciens és a fogorvos közös érdeke. Hiszünk a magas szakmai színvonalú, minőségi ellátásban, ezért munkáinkra garanciát vállalunk.

Specializáció

 • Implantáció
 • Fogtömés
 • Csontpótlás
 • Bölcsességfog eltávolítás
 • Szájsebészet
 • Fogpótlás
 • Fogfehérítés
 • gyökérkezelés
 • Botox, ajakformálás

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem - Fogorvostudományi Kar - fogorvos
 • Dento-alveoláris sebészet szakorvosa
 • Cambridge Academy of Dental Implantology - implantológiai tanulmányok

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Cambridge Academy of Dental Implantology, Diplomate member

Vélemények

5 az 5-ből
57 értékelés alapján
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Tamás
2021. június
Korábbi fogászatokon szerzett tapasztalataimmal ellentétben nagyon óvatosan járt el a doktor: az érzéstelenítő injekció beadása után fokozatosan feszegette csak a kihúzandó fogamat, hogy meglássuk, van-e éles fájás. Mivel végül volt egy enyhén, kaptam még egy injekciót. Ez után nagyon gyorsan és simán megoldotta.
-
Miklós
2021. május
Ha szájsebészt keres csak ajánlani tudom. Foghúzáson és nagyobb műtéten is voltam már nála. A végeredmény tökéletes lett.
Péter Attila
2021. május
Régóta páciense vagyok, soha nem mennénk máshoz! Ügyes, lelkes, empatikus és naprakész. A legjobb szájsebész akit ismerek.
Néha nehéz hozzá bejutni, de a népszerűség márcsak ilyen!
Krisztina
2021. május
Fiatal, de nagy szaktudású a Doktor Úr. Értelmesen elmagyarázott mindent és bátran kérdezhettem.
Jászai Péter
2021. május
Szakszerű ellátás es nyugodt környezet. Talán igy lehet a legjobban jellemezni a rendelőt. Korrektek és értenek a szakmájukhoz. Személy szerint 4implantatumot kaptam, fantasztikus a végeredmény. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nem volt ilyen
Patrícia
2021. május
Foghúzáson jártam nála után beültetésen. Minden rendben ment és nem is fájt a kezelés. Most három hónap gyógyulás. Nagyon várom a folytatást....
Nehez volt a parkolás
Márton
2021. május
Modern rendelő, szakszerű ellátás!
Nincs rossz tapasztalatom
Márta
2021. április
A férjemnek csinált a Doktor Úr gyönyörű fogakat implantátumokra, ezután én is belevágtam. Stresszmentes kezelések és profizmus. Az asszisztensnő rendkívül alaposan tisztítja a fogakat, 1 óra teljeskörű figyelem utána pedig oktatás! Nem hittem hogy ennyit lehet beszélni a fogmosásról és hogy ennyi idősen derül ki, hogy a technikámon van mit javítani.
Szilárd
2021. április
Nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyedén fog menni egy bölcsesség fog húzás/műtét, de nagyon gyors és profi munka volt ráadásul jó hangulatban telt el a beavatkozás. Nem volt semmi fájdalom és utána is minden rendben alakult, csak ajánlani tudom mindenkinek 😁
V. K.
2021. április
Pontosak, kedvesek és mindig jó a hangulat!
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése