1 014 927 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Varga Dániel Balázs - Fogorvos, Szájsebész

Dr. Varga Dániel Balázs

(13)
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Varga Dániel Balázs fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Varga Dániel Balázshoz, amennyiben fogpótlásra, szájsebészeti beavatkozásra, ajakformálásra, arcesztétikai kezelésre lenne szüksége. Rendelőnk Budapesten,...

Tovább olvasom

Dr. Varga Dániel Balázs

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Varga Dániel Balázs fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelése. Forduljon bizalommal Dr. Varga Dániel Balázshoz, amennyiben fogpótlásra, szájsebészeti beavatkozásra, ajakformálásra, arcesztétikai kezelésre lenne szüksége. Rendelőnk Budapesten, a Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között található a Szent...

Tovább olvasom
Implantix Szájsebészeti Rendelő
1137 Budapest, XIII. kerület, Szent István körút 18. fszt. 5. 24-es kapucsengő (Újlipótváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Varga Dániel Balázs fogorvos, szájsebész szakorvos magánrendelése.

Forduljon bizalommal Dr. Varga Dániel Balázshoz, amennyiben fogpótlásra, szájsebészeti beavatkozásra, ajakformálásra, arcesztétikai kezelésre lenne szüksége.

Rendelőnk Budapesten, a Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között található a Szent István krt. 18. szám alatt. Fontos számunkra, hogy könnyen megközelíthető, frekventált helyen, ugyanakkor nyugodt környezetben fogadhassuk pácienseinket. Nagy forgalmú, sok orvost foglalkoztató, modern magánrendelőkben szerzett tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy olyan környezetet fogunk kialakítani, ahol nem csak a legmodernebb felszereltség és anyagtechnológia adott, hanem az is, hogy – családias hangulatban - elegendő időt tudunk betegeinkre fordítani. Célunk, hogy minden páciensünket nyugodt környezetben, az elérhető legmagasabb színvonalon, a lehető legnagyobb gondossággal lássuk el. Filozófiánk, hogy a fogpótlások, tömések, implantátumok tartóssága a páciens és a fogorvos közös érdeke. Hiszünk a magas szakmai színvonalú, minőségi ellátásban, ezért munkáinkra garanciát vállalunk.

Specializáció

 • Implantáció
 • Fogtömés
 • Csontpótlás
 • Bölcsességfog eltávolítás
 • Szájsebészet
 • Fogpótlás
 • Fogfehérítés
 • gyökérkezelés
 • Botox, ajakformálás

Tanulmányok

 • Semmelweis Egyetem - Fogorvostudományi Kar - fogorvos
 • Dento-alveoláris sebészet szakorvosa
 • Cambridge Academy of Dental Implantology - implantológiai tanulmányok

Tagságok

 • Magyar Orvosi Kamara
 • Cambridge Academy of Dental Implantology, Diplomate member

Vélemények

13 értékelés
2020. október
Nagyon oldott és vidám volt a hangulat, ezért szinte azt is elfelejtettem, hogy rettegek az orvosoktól :D Sokkal alaposabb munkát végeztek,mint eddig bárki, akinél voltam.
Nem volt ilyen.
2020. október
Részletes tájékoztatást kaptam kezelés közben minden apró lépésről és annak jelentőségéről. Dr Varga Dániel volt az első olyan fogorvosom, akinél éreztem hivatása szeretetét és azt, hogy igazi gondossággal dolgozik, ráadásul az asszisztens hölggyel a folyamatos együttműködés is kimagasló. Megtaláltam a fogorvosom a személyében.
Nem volt.
2020. október
Elmúlt a félelmem, miután Varga doktor részletesen elmagyarázta, hogy mikor mi fog történni. Az érzéstelenítő injekciót úgy adta be, hogy szinte nem is éreztem. Ilyen velem még nem fordult elő. Nagyon profi volt a kezelés, majdhogynem örömmel jövök ide vissza!!
nem volt ilyen
2020. augusztus
2020. augusztus
Sajnos korábban rettegtem fogászatra betenni a lábamat, ennek ellenére pozitív élményben volt részem, rendkívül kedvesek és fájdalom mentesen csinálta meg Varga Doktor Úr a fogtömésemet egy olyan fogra amit mások már halálra itéltek. A rendelő is igényes, barátságos és nyugodt környezetben van. Szivesen járok erre a helyre.
nem volt ilyen
2020. augusztus
Hosszú évek nyűglődése és félrekezelések sora után, ismerős ajánlására kerestem fel Varga Doktor urat, aki fiatal kora ellenére roppant precíz és profi szakembernek bizonyult. Visszatérő problémámat orvosolta és készített egy tökéletes koronát is, így újra merek mosolyogni. Az asszisztens hölgy szintén nagyon jó munkát végzett, szájhigiéniás kezelés után újjá születtek a fogaim. Mindenkinek csak ajánlani tudom a rendelőt!
Nem volt ilyen
2020. augusztus
Megnyugtató légkörű rendelő. Mindent átbeszéltünk, nem az a futószalag, mint sok más helyen. Itt tényleg azt érzi az ember, hogy az orvos van érte. Az asszisztens hölgy pedig egy csoda.
2020. augusztus
A szemelyzet mosolygos, derus, az ellatas profi, az árak korrektek
Nem volt
2020. augusztus
2020. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése