2 291 421 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Vincze Ingrid Patrícia -

Dr. Vincze Ingrid Patrícia

5.00 | 7 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Vincze Ingrid Patrícia fogorvos magánrendelése. 2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaimat követően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban kezdtem dolgozni, mint rezidens fogorvos fogpótlástan szakirányon. E...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Vincze Ingrid Patrícia -

Dr. Vincze Ingrid Patrícia

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Vincze Ingrid Patrícia fogorvos magánrendelése. 2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaimat követően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban kezdtem dolgozni, mint rezidens fogorvos fogpótlástan szakirányon. E mellett 2018 óta vagyok a WestDent Fogászati Klinika tagja is, ahol...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Vincze Ingrid Patrícia fogorvos magánrendelése.


2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaimat követően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban kezdtem dolgozni, mint rezidens fogorvos fogpótlástan szakirányon. E mellett 2018 óta vagyok a WestDent Fogászati Klinika tagja is, ahol a legkorszerűbb anyagokkal és technikákkal dolgozva érhetem el legfontosabb célomat, az egészséges és szép mosolyt.
Szakterületem az esztétikai fogászat, fogpótlások, melyeket minden esetben a legkiválóbb fogtechnikus mesterekkel együtt tervezek meg.

Specializáció

  • - Esztétikai fogászat
  • - Fogpótlások

Kórházi háttér

  • Magyar Honvédség Egészségügyi Központ

Tanulmányok

  • 2017 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Áron
2021. április
A doktornő nagyon alapos, körültekintően járt el a kezelés során, mindenről tájékoztatott. Nagyon meg vagyok vele elégedve a munkájával.
-
Melinda
2019. december
Fiatal, szimpatikus doktornő és nagyon ügyes keze van :-).
nem volt
Viktória
2019. december
Figyelmes, alapos orvos, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Mindenkinek bátran ajánlom.
Nem volt.
Veronika
2019. október
A doktornő mindenről részletes felvilágosítást adott, nagyon kedves, nagyon aranyos. Fiatal, mégis teljesen biztonságban éreztem magam a kezei között, mert nagyon jól és magabiztosan végezte a munkáját. Egyértelmű a profizmusa :)
Nem volt ilyen.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése