704 034 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Vincze Ingrid Patrícia -

Dr. Vincze Ingrid Patrícia

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Dr. Vincze Ingrid Patrícia fogorvos magánrendelése. 2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaimat követően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban kezdtem dolgozni, mint rezidens fogorvos fogpótlástan szakirányon. E...

Specializáció

  • - Esztétikai fogászat
  • - Fogpótlások

Tanulmányok

2017 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Vincze Ingrid Patrícia fogorvos magánrendelése.


2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaimat követően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban kezdtem dolgozni, mint rezidens fogorvos fogpótlástan szakirányon. E mellett 2018 óta vagyok a WestDent Fogászati Klinika tagja is, ahol a legkorszerűbb anyagokkal és technikákkal dolgozva érhetem el legfontosabb célomat, az egészséges és szép mosolyt.
Szakterületem az esztétikai fogászat, fogpótlások, melyeket minden esetben a legkiválóbb fogtechnikus mesterekkel együtt tervezek meg.

Specializáció

  • - Esztétikai fogászat
  • - Fogpótlások

Kórházi háttér

  • Magyar Honvédség Egészségügyi Központ

Tanulmányok

  • 2017 Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 értékelés
2019. december
Fiatal, szimpatikus doktornő és nagyon ügyes keze van :-).
nem volt
2019. december
Figyelmes, alapos orvos, minden kérdésemre részletesen válaszolt. Mindenkinek bátran ajánlom.
Nem volt.
2019. október
A doktornő mindenről részletes felvilágosítást adott, nagyon kedves, nagyon aranyos. Fiatal, mégis teljesen biztonságban éreztem magam a kezei között, mert nagyon jól és magabiztosan végezte a munkáját. Egyértelmű a profizmusa :)
Nem volt ilyen.
2019. szeptember
2019. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése