2 378 688 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Zimmer Zoltán -

Dr. Zimmer Zoltán

5.00 | 7 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Zimmer Zoltán fogszakorvos magánrendelése. A doktor úr fő szakterülete a felnőttek fogászati ellátása, ideértve az általános fogászati beavatkozásokat, konzerváló fogászatot, fogpótlások elkészítését, esztétikai beavatkozásokat, szájsebészetet. Min...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Zimmer Zoltán -

Dr. Zimmer Zoltán

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

Dr. Zimmer Zoltán fogszakorvos magánrendelése. A doktor úr fő szakterülete a felnőttek fogászati ellátása, ideértve az általános fogászati beavatkozásokat, konzerváló fogászatot, fogpótlások elkészítését, esztétikai beavatkozásokat, szájsebészetet. Mindemellett gyermekek fogászati ellátására is lehetőség van. Gyermekfo...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Zimmer Zoltán fogszakorvos magánrendelése. A doktor úr fő szakterülete a felnőttek fogászati ellátása, ideértve az általános fogászati beavatkozásokat, konzerváló fogászatot, fogpótlások elkészítését, esztétikai beavatkozásokat, szájsebészetet. Mindemellett gyermekek fogászati ellátására is lehetőség van. Gyermekfogászatban a fogászati kezelés mellett a doktor úr nagy hangsúlyt fektet a preventív dentálhigiéniai oktatásra, hogy a gyermekek megtanulják a rendszeres fogászati ellenőrzés szükségességét. Természetesen mindig ügyel a fájdalommentes, nyugodt környezetben történő ellátásra. A doktor úr kortól és nemtől függetlenül minden páciensével igyekszik a személyes jó kapcsolat kialakítására, mert úgy érzi ez segíti leginkább a félelem eloszlatását, és annak elősegítését hogy a páciens stresszmentesen üljön a fogászati székbe. Fogszakorvosi végzettsége mellett fogtechnikusi képesítéssel is rendelkezik, ez is segíti mindennapi munkáját, fogpótlások tervezésénél és kivitelezésénél.

Specializáció

 • állapotfelmérés, diagnosztika
 • esztétikai fogászati kezelések, fogkozmetika
 • konzervatív fogkezelések
 • ambuláns szájsebészet
 • dentálhigiénia helyreállítása
 • fogpótlások, implantológia
 • gyermekfogászat

Tanulmányok

 • 1990 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Kar
 • fog- és szájbetegségek szakvizsga

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Sarolta
2019. március
Turelmes , kedves, nyugodt fajdalommentes kezelest kaptam.Csak jot tudpk mondani a varo ,meghitt csaladias legkoru.Csak ajanlani tudom mindenkinek! Megeri a varakozast!
-
Edit
2018. december
a doktor úr barátságos volt, megbeszéltük a kezelési tervet
-
Potyka
2018. augusztus
Már nem rettegek a fogorvostól, pedig nem semmi módon tettem. Már másoknak is ajánlottam.
Valóban várni kell, de ha valakiről tudja, hogy épp szenved, azt előbb hívja be
Hiros Csaba
2018. január
"Leg"-et nem tudok, csak azt, hogy "kedvesen"és nagy szaktudással gyógyít, jó Vele néhány "levezető" szót váltani bármiről, humorosan,és szebb,fogazattal,örömteli a búcsú.
-
József
2016. szeptember
Minden lehetőséget megbeszélünk a kezelés előtt.Én mint félős ember /fogászat/ csak jót tudok mondani a fájdalommentes kezelésről.
Sokat kell várni mire sorrakerül a páciens, de biz isten megéri.
Leila
2016. szeptember
-
Hiába van időpont, minimum fél óra csúszásba van.
Veronika
2016. szeptember
Precíz, gyors, kellemes kisugárzású orvos, aki nagyon törekszik a fájdalommentességre.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése