2 308 086 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Huszák András -

Dr. Huszák András

Beszélt nyelvek: angol, holland, magyar, német
Bemutatkozás

1986-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd 1988-ban szintén a SOTE-n tett szakvizsgát. 1991 és 1992 között az amsetrdami Free University-n arc- és állcsontsebészeti betegellátás oktatásán vett részt. 1992-ben a SOT...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Huszák András -

Dr. Huszák András

Beszélt nyelvek: angol, holland, magyar, német
Bemutatkozás

1986-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd 1988-ban szintén a SOTE-n tett szakvizsgát. 1991 és 1992 között az amsetrdami Free University-n arc- és állcsontsebészeti betegellátás oktatásán vett részt. 1992-ben a SOTE-n szájsebészetből tett szakvizsgát. 2004-ben igazságügyi orvos sza...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1986-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, majd 1988-ban szintén a SOTE-n tett szakvizsgát. 1991 és 1992 között az amsetrdami Free University-n arc- és állcsontsebészeti betegellátás oktatásán vett részt. 1992-ben a SOTE-n szájsebészetből tett szakvizsgát. 2004-ben igazságügyi orvos szakértői végzettséget szerzett, majd 2006-ban Münsterben Master of Oral Medicine in Implantogy diplomát szerzett. 2008-ban elvégezte a PPKE Jog és Államtudományi Karán az orvosi szakjogász képzést. A magyar Arc- Állcsont és Szájsebészeti Társaság vezetőségi tagja.

Klinikák, ahol rendel: Med OralStudió

Specializáció

  • állkapocsízületi rendellenességek
  • arcfájdalmak
  • implantológia

Tanulmányok

  • 2012 dento-alveoláris sebészet szakvizsga
  • 1992 szájsebészet szakvizsga
  • 1988 fog és szájbetegségek szakvizsga
  • 1986 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése