2 295 099 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Miklós András -

Dr. Miklós András

5.00 | 1 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1978-tól fogorvosként,majd 1992-től szájsebészként a Komárom megyei Szent Borbála kórházban dolgoztam,ahol az általános fogorvosi és ambuláns szájsebészeti beavatkozások mellett elsősorban traumatológiai műtéteket végeztem.1995 óta vállalkozó fogorvos-...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Miklós András -

Dr. Miklós András

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1978-tól fogorvosként,majd 1992-től szájsebészként a Komárom megyei Szent Borbála kórházban dolgoztam,ahol az általános fogorvosi és ambuláns szájsebészeti beavatkozások mellett elsősorban traumatológiai műtéteket végeztem.1995 óta vállalkozó fogorvos-szájsebészként dolgozom a cég Újbudai rendelőjében.Az általános fogá...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1978-tól fogorvosként,majd 1992-től szájsebészként a Komárom megyei Szent Borbála kórházban dolgoztam,ahol az általános fogorvosi és ambuláns szájsebészeti beavatkozások mellett elsősorban traumatológiai műtéteket végeztem.1995 óta vállalkozó fogorvos-szájsebészként dolgozom a cég Újbudai rendelőjében.Az általános fogászati beavatkozásokon kívül ambuláns szájsebészeti-, implantológiaiellátást és parodontológiai műtét végzünk lányommal, aki 2005-ben végzett fogorvos , jelenleg dento-alveoláris sebész .

Klinikák, ahol rendel: ARCH & Dent Bt.

Tanulmányok

  • 1992 szájsebészet szakvizsga
  • 1981 fog- és szájbetegségek szakvizsga
  • 1978 Semmelweis Orvostudományi Egyetem fogorvosi diploma

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

koller
2021. március
35 éve járok hozzá, több barátom és családtagomat kezelte, legteljesebb megelégedéssel. Teljesen fájdalom mentesen, és gyorsan dolgozik komoly beavatkozásoknál is. ( vésés stb). Korrekt árak.
35 év alatt nem volt.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése