2 308 707 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Némethy Miklós -

Dr. Némethy Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát, majd 2006-ban az Európai Unió szabványrendszerének megfelelően szakvizsgázott konzerváló fogászatból és fogpót...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Némethy Miklós -

Dr. Némethy Miklós

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát, majd 2006-ban az Európai Unió szabványrendszerének megfelelően szakvizsgázott konzerváló fogászatból és fogpótlástanból. ugyanebben az évben tiszti főorvosi kinevezést kapott kiv...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből tett szakvizsgát, majd 2006-ban az Európai Unió szabványrendszerének megfelelően szakvizsgázott konzerváló fogászatból és fogpótlástanból. ugyanebben az évben tiszti főorvosi kinevezést kapott kiváló eredményei, szaktudása, precizitása értékeléseként. 2000-től rendelkezik saját fogászati praxissal, 2003-ban alapította meg a Budapest Dental Fogászati rendelő elődjét, majd vezetőtársával 2005-től indították útnak a Budapest Dental Fogászatot.

Specializáció

  • fogbeültetés
  • komplex fogpótlásos terápiák
  • kivehető fogsorok
  • esztétikai fogászat

Tanulmányok

  • 2006 konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
  • 1999 fog-és szájbetegségek szakvizsga
  • 1997 Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése