2 295 255 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Péter Gabriella -

Dr. Péter Gabriella

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

2003-ban a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 2006-ban parodontológiából tett szakvizsgát. 2004 és 2005 között a Szentkirályi körzeti fogorvosi rende...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Péter Gabriella -

Dr. Péter Gabriella

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

2003-ban a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 2006-ban parodontológiából tett szakvizsgát. 2004 és 2005 között a Szentkirályi körzeti fogorvosi rendelőben dolgozott, majd 2006-ban a Szegedi Fogklinika Parodontológiai...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

2003-ban a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán summa cum laude minősítéssel szerzett fogorvosi diplomát, ezt követően 2006-ban parodontológiából tett szakvizsgát. 2004 és 2005 között a Szentkirályi körzeti fogorvosi rendelőben dolgozott, majd 2006-ban a Szegedi Fogklinika Parodontológiai Osztályának munkatársa lett. 2007 és 2008 között egy budapesti magánrendelő szakorvosa volt.

Tanulmányok

  • 2007 konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsga
  • 2002 fog és szájbetegségek szakvizsga
  • 2000 Pécsi Orvostudományi Egyetem fogorvos

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése