2 302 509 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Szabó Mercédesz -

Szabó Mercédesz

5.00 | 2 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szabó Mercédesz pszichológus magánrendelése. Szabó Mercédesz vagyok, pszichológus, képzésben lévő személyközpontú tanácsadó. Egyéni tanácsadásra várom önismeretükben, megterhelt élethelyzetükben, lelkiállapotukban támogatásra vágyó serdülőkorúak és fel...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Szabó Mercédesz -

Szabó Mercédesz

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Szabó Mercédesz pszichológus magánrendelése. Szabó Mercédesz vagyok, pszichológus, képzésben lévő személyközpontú tanácsadó. Egyéni tanácsadásra várom önismeretükben, megterhelt élethelyzetükben, lelkiállapotukban támogatásra vágyó serdülőkorúak és felnőttek jelentkezését. A konzultáció során a hozzám forduló határozza...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Szabó Mercédesz pszichológus magánrendelése. Szabó Mercédesz vagyok, pszichológus, képzésben lévő személyközpontú tanácsadó. Egyéni tanácsadásra várom önismeretükben, megterhelt élethelyzetükben, lelkiállapotukban támogatásra vágyó serdülőkorúak és felnőttek jelentkezését. A konzultáció során a hozzám forduló határozza meg a beszélgetés menetét. Személye, gondolatai, belső folyamatai megélésének egy biztonságos, elfogadó légkört igyekszek biztosítani, és így a valódi találkozások mentén megszülethet számára a jelen teljesebb érzékelése, a fejlődés és a kibontakozás lehetősége. Önt is csak biztatni tudom, hogy induljon el lelke felfedezésének és gondozásának útján, hisz a fejlődés és a lelki egészség nagy kincs. Az egymáshoz kapcsolódás jellegzetességei és a szorongásos, hangulati és stresszel terhelt állapotok mellett munkám során tapasztalatot szereztem a lélektan határterületeit érintő kérdésekkel is, mint például a pszichoszomatika, a hitélet lelki vonatkozásai és a közösségi dinamikák, szerepek is.

Specializáció

  • szorongás
  • hangulati ingadozás
  • stressz
  • nehéz élethelyzet

Tanulmányok

  • 2019 - Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 5
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 5
Megfelelő volt az ellátásod? 5

Részletes vélemények

Anett
2017. szeptember
Kedves, diszkrét és nagyon tapintatos. Őszintén megnyílhattam neki a konzultáció során.
-
Laura
2017. szeptember
A szorongásomat oldotta hogy közvetlen barátságos volt a légkör, jó érzéssel távoztam. Elégedett vagyok az ellátással.
-
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése