3 047 055 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tóth Gabriella - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Tóth Gabriella

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1995-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Friss diplomás fogorvosként a MÁV Kórház és Rendelőintézetben helyezkedtem el. 1999-ben Fog-és Szájbetegségek szakorvosa lettem. 2006 januárjában családommal az Egyesült Királyságba költö...

Tovább olvasom
Dr. Tóth Gabriella - Fogorvos, Gyermekfogász

Dr. Tóth Gabriella

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1995-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Friss diplomás fogorvosként a MÁV Kórház és Rendelőintézetben helyezkedtem el. 1999-ben Fog-és Szájbetegségek szakorvosa lettem. 2006 januárjában családommal az Egyesült Királyságba költöztünk. Kezdetben egy magán praxisban dolgoztam Rainhillben. 2010-től...

Tovább olvasom
Dentours Fogászat
1081 Budapest, VIII. kerület, Népszínház utca 28/A, I. emelet.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

1995-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Friss diplomás fogorvosként a MÁV Kórház és Rendelőintézetben helyezkedtem el. 1999-ben Fog-és Szájbetegségek szakorvosa lettem.

2006 januárjában családommal az Egyesült Királyságba költöztünk. Kezdetben egy magán praxisban dolgoztam Rainhillben. 2010-től Bristolban, egy nemzetközileg ismert, ma már több, mint 670 fogorvosi rendelővel rendelkező céghez szerződtem (IDH, majd {my}dentist).

Munkám során a prevenciótól a komplex fogászati kezelésekig (endodoncia, konzerváló fogászat, parodontológia, protetika, dentoalveolaris szájsebészet) gyermekeket és felnőtteket kezeltem mind az állami egészségügy (NHS) keretein belül, mind privát fogászati ellátás részeként. A kötelező szakmai továbbképzések mellett endodonciai, esztétikai fogászati, ortodonciai, betegjogi, gyermekvédelmi és praxismenedzsment kurzusokat végeztem. 2017-től a fogászati assziszensek képzésében mentorként vettem részt.

2022 novemberében visszaköltöztünk Magyarországra. A Dentours rendelő fogászati csapatához 2022 decemberében csatlakoztam. Külföldön szerzett tapasztalataimat örömmel használom fel a munkában.

Számomra fontos, hogy betegeim megismerjék a fogászati beavatkozások lehetőségeit, azok menetét, megértsék annak célját, hogy ezáltal saját maguk is hozzájáruljanak a kezelések hosszútávú sikeréhez, egészségük megőrzéséhez. Amennyiben komplex szájsebészeti kezelés vagy fogászati implantátum beültetése válik szükségessé, rendelőn belül szájsebész kollégák állnak rendelkezésre.

A nyugodt környezet, családias légkör nagyban hozzájárul ahhoz, hogy betegeink személyes ismerősként térjenek vissza rendelőbe.

2015 Rotary Endodontics
2017 National Examining Board for Dental Nurses Course
2017 Invisalign Go Course
2019 Sendoline Endodontic Course

Specializáció

  • Prevenciós fogászat
  • Komplex fogászati kezelések
  • Konzerváló fogászat
  • Parodontológia
  • Protetika
  • Dentoalveolaris szájsebészet

Tanulmányok

  • 1997 Fog- és szájbetegségek szakvizsga
  • 1995 Semmelweis Orvostudományi Egyetem, fogorvos

Dr. Tóth Gabriella vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -