2 308 197 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tóth György -

Dr. Tóth György

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kiemelt szakterülete az esztétikai fogászat, a fogbeültetés (implantológia), a mikrofogászat, a mosolytervezés, a szedációs szorongásoldás és a a rádiósebészet. Az esztétikai fogászat magában foglalja a modern esztétikus fogpótlásokat, a fogak eredeti...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Tóth György -

Dr. Tóth György

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Kiemelt szakterülete az esztétikai fogászat, a fogbeültetés (implantológia), a mikrofogászat, a mosolytervezés, a szedációs szorongásoldás és a a rádiósebészet. Az esztétikai fogászat magában foglalja a modern esztétikus fogpótlásokat, a fogak eredeti alakját és színét visszaállító-szebbítő tömések és héjak készítését,...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kiemelt szakterülete az esztétikai fogászat, a fogbeültetés (implantológia), a mikrofogászat, a mosolytervezés, a szedációs szorongásoldás és a a rádiósebészet. Az esztétikai fogászat magában foglalja a modern esztétikus fogpótlásokat, a fogak eredeti alakját és színét visszaállító-szebbítő tömések és héjak készítését, és a fogfehérítést. Az rádiósebészet, -melyben közel tíz éves gyakorlatot szerzett és a módszert kollégáinak is oktatja- egy olyan eljárás, mellyel nagyfrekvenciás sebészi elektromos késsel végezhetők vérzés nélkül ínykorrekciós műtétek. Ennek az eljárásnak köszönhetően sok olyan fogat lehet megmenteni és esztétikusan helyreállítani, melyeket ezelőtt csak kihúzni lehetett volna. A Nemzetközi Rádiósebészeti Akadémia (World Academy of Radiosurgery, New York, USA) tagja. A Magyar Esztétikai Fogászati Akadémia (HAED, Hungarian Academy of Esthetic Dentistry) aktív tagja, egyben elnökségi tagja, mely tagságot újító szakmai tevékenységével és az Akadémia előtt tartott, elfogadott előadásaival érdemelt ki. Rendszeres résztvevője a hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseknek, valamint külföldi tanulmányútjain (2001. Buffalo University Dental School, NY. USA, 2005. Universitá Degli Studi di Parma) szélesíti ismereteit a legmodernebb fogászati kezelésekről.

Specializáció

  • Esztétikai fogászat
  • Implantológia, fogbeültetés
  • Mikroszkópos gyökérkezelés
  • Foghúzás nélküli fogszabályozás
  • Kíméletes szájsebészet
  • Professzionális fogfehérítés

Tanulmányok

  • 1993 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése