2 308 200 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Ughy Péter Balázs -

Dr. Ughy Péter Balázs

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte meg fogorvosi diplomáját, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből, 2004-ben fogszabályozásból tett szakvizsgát, valamint implantológiai tanfolyamokon vett részt. Az egyetemi tanulmányai be...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Ughy Péter Balázs -

Dr. Ughy Péter Balázs

Beszélt nyelvek: angol, magyar
Bemutatkozás

1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte meg fogorvosi diplomáját, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből, 2004-ben fogszabályozásból tett szakvizsgát, valamint implantológiai tanfolyamokon vett részt. Az egyetemi tanulmányai befejezésétől kezdve a mindennapi betegellátás területén dolgozik. Els...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1997-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte meg fogorvosi diplomáját, ezt követően 1999-ben fog- és szájbetegségekből, 2004-ben fogszabályozásból tett szakvizsgát, valamint implantológiai tanfolyamokon vett részt. Az egyetemi tanulmányai befejezésétől kezdve a mindennapi betegellátás területén dolgozik. Elsődleges célja a fogak megtartása. A kezelések során törekszik a fájdalommentes ellátásra.

Klinikák, ahol rendel: Kiwa Dental Fogorvosi Magánklinika

Specializáció

  • kivehető és rögzített fogszabályozás
  • szaktanácsadás

Tanulmányok

  • 2004 fogszabályozás szakvizsga
  • 1999 fog- és szájbetegségek szakvizsga
  • 1997 Semmelweis Orvostudományi Egyetem fogorvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése