3 261 156 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Rostási-Szabó Judit -

Dr. Rostási-Szabó Judit

4.00 | 4 értékelés
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Gyermekkorom óta érdekel a fogszabályozás. 12 éves koromtól kezdve én is átéltem a kezelés minden szakaszát, így szerettem bele a fogászat számomra legszebb szakterületébe. Személyes tapasztalataimnál fogva könnyebben megértem pácienseimet is. Az elvál...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Rostási-Szabó Judit -

Dr. Rostási-Szabó Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Gyermekkorom óta érdekel a fogszabályozás. 12 éves koromtól kezdve én is átéltem a kezelés minden szakaszát, így szerettem bele a fogászat számomra legszebb szakterületébe. Személyes tapasztalataimnál fogva könnyebben megértem pácienseimet is. Az elváltozások korai felismerése nagyon fontos, a Fogtündér Fogvédő Program...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

További fogszabályozó szakorvos magánorvosok

Még több fogszabályozó szakorvos

További fogszabályozó szakorvos magánorvosok

Még több fogszabályozó szakorvos orvos

Részletes adatok

Bemutatkozás

Gyermekkorom óta érdekel a fogszabályozás. 12 éves koromtól kezdve én is átéltem a kezelés minden szakaszát, így szerettem bele a fogászat számomra legszebb szakterületébe. Személyes tapasztalataimnál fogva könnyebben megértem pácienseimet is. Az elváltozások korai felismerése nagyon fontos, a Fogtündér Fogvédő Programban erre kiváló lehetőség adódik, így a komolyabb eltérések diagnózisa és kezelése fiatal korban elkezdődik, kihasználva a növekedési időszakot, mely jelentősen leegyszerűsítheti a későbbi kezelést. Ma már a felnőttek is nyitottak a kezelések iránt, természetesen számukra is többféle esztétikus megoldási lehetőséget kínálunk, a kor jelen esetben nem jelenthet akadályt. Tudásomat folyamatosan fejlesztem, hogy pácienseimnek a lehető legjobbat nyújthassam.

Klinika, ahol rendel:
Dentália Fogorvosi Rendelő

Specializáció

  • Happy Smile láthatatlan fogszabályozó

Tanulmányok

  • 2010 - Pécsi Tudományegyetem
  • 2013 - fogszabályozás szakvizsga

Dr. Rostási-Szabó Judit vélemények

4 az 5-ből
5 csillag
75 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
25 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4
Megfelelő volt az ellátásod? 4

Részletes vélemények


(nem ellenőrzött értékelés)
2020. január
Közvetlen, nagyon profi és türelmes. A doktornőnek köszönhetően a fogászati kezeléseket várom és szívesen járok azokra. Csak ajánlani tudom a félősöknek is.
-

(ellenőrzött értékelés)
2015. június
Türelmes, kedves hozzállás Doktornő és aszisztens részéről. Részletes tájékoztatást kaptam a problémám lehetséges kezeléséről. Kérdéseimet nyugodtan feltehettem, mert a doktornő türelmesen meghallgatott és válszokat is kaptam.
-