3 047 115 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Forest&Ray Dental Hungary

Forest&Ray Dental Hungary

1134 Budapest, XIII. kerület,
Váci út 64.
5.00 | 3 értékelés
Információk a rendelőről

A  Forest&Ray Dental   immár 14 éve indította első fogászatát Londonban, ahol hamar az egyik legkedveltebb fogászati rendelő lett a magasan képzett orvosoknak és a páciensközpontú személyzetnek köszönhetően. 2015 elején Budapesten, a XIII. kerületben nyílt meg az első magyar fogászatát, hasonlóan magas színvonalú szolg...

Tovább olvasom
Forest&Ray Dental Hungary

Forest&Ray Dental Hungary

Információk a rendelőről

A  Forest&Ray Dental   immár 14 éve indította első fogászatát Londonban, ahol hamar az egyik legkedveltebb fogászati rendelő lett a magasan képzett orvosoknak és a páciensközpontú személyzetnek köszönhetően. 2015 elején Budapesten, a XIII. kerületben nyíl...
Tovább olvasom
1134 Budapest, XIII. kerület, Váci út 64.
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Forest&Ray Dental   immár 14 éve indította első fogászatát Londonban, ahol hamar az egyik legkedveltebb fogászati rendelő lett a magasan képzett orvosoknak és a páciensközpontú személyzetnek köszönhetően. 2015 elején Budapesten, a XIII. kerületben nyílt meg az első magyar fogászatát, hasonlóan magas színvonalú szolgáltatásokkal, így a gyógyulni és szépülni vágyó magyar páciensek számára is elérhetővé váltak szolgáltatásaink.

A fogászati klinikáról

Fogorvosi rendelőnkben a legkorszerűbb berendezésekkel végzünk minden egyes kezelést, ahogy az egy nyugat-európai sztenderdeknek megfelelő fogászati klinikától elvárható. Működésünk évei alatt kialakult nemzetközi szakmai kapcsolataink révén a legkiválóbb gyártók gépeit, és a legmegbízhatóbb forrásból származó fogászati anyagokat használjuk, a legkülönbözőbb egyéni igényeknek is eleget téve.

Munkatársaink

Magasan kvalifikált és tapasztalt fogorvosaink  munkáját összeszokott és motivált szakmai- és adminisztratív háttércsapat  támogatja.
Fogászati asszisztenseinket szigorú követelmények alapján választottuk, és büszkén állíthatjuk, hogy fogászatunkon jól képzett és nagy rutinnal rendelkező, mosolygós asszisztenscsapat segíti fogorvosaink munkáját.
Pácienskoordinátoraink a hét bármely napján elérhetők telefonon vagy e-mailben, a budapesti fogászatok között kiemelkedő szakmai jártassággal nyújtanak információt érdeklődőinknek, és tesznek eleget pacienseink hol egyszerűbb, hol egészen összetett kéréseinek.

Szolgáltatásaink Általános fogászat

A megelőzéstől a kisebb helyreállító kezelésekig.

Szájsebészet

Apróbb és komolyabb szájsebészeti beavatkozások hagyományos eljárással.

Esztétikai fogászat

A fogfehérítéstől az esztétikus héjakon át a teljes mosolytervezésig.

Fogbeültetés

Stabil és tartós fogpótlások akár élethosszig tartó garanciával.

Fogszabályozás

Gyermek- és felnőtt fogszabályozás, hagyományos és láthatatlan fogszabályozó készülékekkel, szakértő kezek által.

Megközelíthetőség

Ⓜ️ Lehel tér Metró állomástól – 300 m Ⓜ️ Dózsa György út Metró állomástól – 400 m 🚌 Busz megálló: 200 m 🚎 Troli megálló: 150 m 🚃 Villamos megálló: 250 m

Akadálymentes

Igen

Parkolás

Fogászatunk Budapest szívében, a Váci úton található, a Dózsa György út és a Lehel tér metrómegállók között félúton. (MOL kúttal szemben) Parkolási lehetőség akár közvetlenül a rendelő előtt is lehetséges a Váci úton! Parkolójegy váltása szükséges.

Nyitva tartás

➡️ hétfő 11:00 - 20:00 ➡️ kedd 08:00 - 14:00 ➡️ szerda 11:00 - 20:00 ➡️ csütörtök - 12:00 - 18:00 ➡️ péntek - 9:00 - 20:00

Vélemények

5 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 5

Részletes vélemények