1 473 693 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Medveczki Zoltán Ph.D - Fül-orr-gégész, Audiológus, Allergológus

Dr. Medveczki Zoltán Ph.D

4.7 | 134 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

Dr. Medveczki Zoltán, fül-orr-gégész, audiológus, klinikai immunológus, allergológus. Elsősorban az orrlégzést és annak rendellenességeit vizsgálta, majd a lézeres, endoszkópos, mikroszkópos sebészeti beavatkozásokban mélyült el. Nagy tapasztalata van...

Tovább olvasom

Dr. Medveczki Zoltán Ph.D

Beszélt nyelvek: angol, magyar, orosz
Bemutatkozás

Dr. Medveczki Zoltán, fül-orr-gégész, audiológus, klinikai immunológus, allergológus. Elsősorban az orrlégzést és annak rendellenességeit vizsgálta, majd a lézeres, endoszkópos, mikroszkópos sebészeti beavatkozásokban mélyült el. Nagy tapasztalata van lézeres mandulaműtétben, orr-, fül- és gégeműtétben. Igazán jártas a...

Tovább olvasom
Királyhágó Orvosi Rendelő
1126 Budapest, XII. kerület, Királyhágó u. 16. fszt. 4. (Krisztinaváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Medveczki Zoltán, fül-orr-gégész, audiológus, klinikai immunológus, allergológus. Elsősorban az orrlégzést és annak rendellenességeit vizsgálta, majd a lézeres, endoszkópos, mikroszkópos sebészeti beavatkozásokban mélyült el. Nagy tapasztalata van lézeres mandulaműtétben, orr-, fül- és gégeműtétben. Igazán jártas a légúti allergia felfedezésében és kezelésében is, ő alapította meg a Pesti Allergia Központot. 2007-ben nyitotta meg a Királyhágó Orvosi Rendelőt, ahol magánorvosként ma is praktizál. Itt különböző endoszkópos és mikroszkópos vizsgálatokat (orr, orrgarat, gége), ultrahang és hallásvizsgálatokat, tenyésztéses vizsgálatokat végez. Vállal lágylézeres kezeléseket (hallójárat gyulladás, középfül gyulladás, arcüreg gyulladás, homloküreg gyulladás, allergiás nátha, idült torok gyulladás, ekcéma ellen), biomágneses terápiás kezeléssel pedig a fülzúgást, a szédülést, a halláscsökkenést, az allergiás kórképeket, a felső légúti gyulladásokat tudja enyhíteni.

Specializáció

 • lézeres, endoszkópos fül-orr-gégészeti műtétek
 • fül-orr-gégészeti kezelések
 • lézerterápia
 • mágnes terápia
 • allergológiai vizsgálatok

Kórházi háttér

 • Központi Honvédkórház Fül- orr-gége osztály, főorvos (1990 - 2010)
 • Központi Honvédkórház Allergológia, szakrendelésvezető főorvos (1998 - 2010)

Tanulmányok

 • Leningrád Katonaorvosi Akadémia (1990)
 • fül- orr- gége gyógyászat szakvizsga (1995)
 • katasztrófa orvostan- honvédorvostan szakvizsga (2002)
 • allergológia- klinikai immunológia szakvizsga (2006)
 • lézersebészet tanfolyam (2007)
 • PhD tudományos fokozat Nemzetvédelmi Egyetem (2009)
 • audiológia szakvizsga (2012)

Vélemények

4.7 az 5-ből
134 értékelés alapján
5 csillag
78 %
4 csillag
16 %
3 csillag
1 %
2 csillag
1 %
1 csillag
2 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.7
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.7
Megfelelő volt az ellátásod? 4.6

Részletes vélemények

Anonym (regisztrált felhasználó)
2021. január
Az asszisztens és az orvos kedves volt
Állandó orrdugulás panasszal érkeztem, allergia bőrtesztet végzett az orvos, amely minden allergénre negatív eredményt mutatott. Megvizsgált, majd orrkagyló nagyobbodást állapított meg, melyre egy általa elvégezhető több százezer forintos lézeres műtétet javasolt, az árból alkudni lehetett. Inkább elmentem másik orvoshoz is, majd vérvétellel elvégzett allergiavizsgálaton voltam és kiderült, hogy macskaszőr-hám allergiám van. Örülök, hogy nem dőltem be a lézeres műtétnek.
Ildikó
2020. október
kellemes, jó hangulatban telt a vizsgálat
Anonym (regisztrált felhasználó)
2020. július
Kiváló szakorvos, évek óta hozzá jár az egész család.
Lászlóné
2020. július
Figyelmesen meghallgatta a Doktor Úr a problémámat. Ezért bízom benne, hogy megtalálja a megoldást a bajomra.
Nem volt kellemetlen tapasztalatom
Csabi
2020. január
Hmm..kedvesség.tájékoztatás.ellátás..ezekre azért választottam a meg felelőt.mert mind addig jónak túnt.míg meg kapta a pénzét..ami 900000 ft omba került ..
A lényeg addig volt jó pofa amig el nem vette a 900000ft ot!!majd le tiltotta a hivásomat is papirjaim vannak stb hibázott!!!!
Tímea
2019. március
Kedves volt a Doktor Úr
1/ a foglaljorvos.hu munkatarsa 15e ft mondott, az orvos 30e forintot kert 2/ azt mondta, h kitisztitotta a gyermek mindket fulet, ami hazugsag volt mert masnap korhazi korulmenyek kozott kimosva ket orias beszaradt waxdarabot tavolitottak el mindket fulbol, igy a vizsgalati eredmenyeiben sem vagyok biztos, h valos, hiszen benne volt a fulet elzaro wax(fulzsir)csomo! 2
Ildikó
2019. január
A rugalmas hozzàllàs!
Attiláné
2019. január
A doktor úr kedvessége, megnyugtató magyarázata.
Nem volt.
Vivien
2018. október
A Doktor Úr az az igazi orvos típus, akinek a hivatása számít elsősorban. Rég találkoztam ilyennel.
k.
2018. augusztus
A doktor úr gyakorlatilag egy 20 perces vizsgálat után rögtön mútétre küldött, nem kevés összegért. Amúgy segítőkésznek tűnt, és úgy tűnt, ért ahhoz amit csinál, és nekem már nem volt más reményem, szerettem volna minél előbb levegőt kapni. Hosszú hónapok szenvedését jelentette ez, és igazából így több mint fél év távlatból is azt érzem, hogy SEMMIVEL nem vagyok előrébb, nem kapok levegőt ugyanúgy, nem tudom kifújni az orrom, és igazából kidobtam egy halom pénzt az ablakon....
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése