2 487 180 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Miltényi Csilla - Fül-orr-gégész, Gyermek fül-orr-gégész

Dr. Miltényi Csilla

4.94 | 414 értékelés
Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Kedves Pacienseink ! Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli ne induljon el rendel...

Tovább olvasom
Dr. Miltényi Csilla - Fül-orr-gégész, Gyermek fül-orr-gégész

Dr. Miltényi Csilla

Beszélt nyelvek: angol, magyar, német
Bemutatkozás

Kedves Pacienseink ! Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli ne induljon el rendelésünkre! Akkor is kérjük erre, ha nem tartózkodott az elmúlt egy hón...

Tovább olvasom
M54 Orvosi Rendelők
1027 Budapest, II. kerület, Margit krt. 54. 1. emelet 1.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
Kedvezményes “narancssárga” időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Kedves Pacienseink !
Rendelőnk további intézkedések bevezetéséig a rendelési időben üzemel. Kérjük, hogy amennyiben az elmúlt 2 hétben hirtelen jelentkező láz vagy köhögés , légzési panaszok, torokfájás tünetek bármelyikét észleli  ne induljon el rendelésünkre! Akkor is kérjük erre, ha nem tartózkodott az elmúlt egy hónapban külföldön, hiszen tünetmentes , külföldön járt ember vagy kontaktja által is megfertőződhetett. Sajnálatos tény, hogy sokan a karanténtól való félelem miatt eltitkolják korábbi utazásukat , illetve esetleges vészjelző tüneteiket. Fenti tünetekkel háziorvosát keresse telefonon, aki a további teendőkről tájékoztatja. 
Most döntésünkkel felelősek vagyunk főként idős hozzátartozóink, szomszédaink életéért, egymás egészségéért. Hálásan köszönjük , hogy védik az egészségügyi dolgozókat kérésünk betartásával, hiszen kevesen vagyunk, ha mi megbetegszünk, nehéz a pótlásunk. 
 A konzultáció előtti órákban telefonon keresni fogjuk, egészségi állapotának előszűrése céljából . Szíves megértését és együttműködését hálásan köszönjük , bízunk benne, hogy hamarosan leküzdjük a nehéz idő megpróbáltatásait és a régi rend visszaállása után szeretettel látjuk bármely fül - orr- gégészeti problémája megoldása céljából. 
Az elkövetkező hetekhez kívánok sok erőt, hitet, türelmet, pozitív életszemléletet . Kérem, hogy csak a valós tények alapján tájékozódjon, ne hagyja magát a Facebook egyes bejegyzésein esetlegesen olvasható fals információk alapján megtéveszteni.   Jó egészséget kívánok! Dr. Miltényi Csilla felnőtt és gyermek páciensek felső légúti betegségeivel foglalkozik. Akkor is segíteni tud, ha szédül vagy hangképzési problémái vannak, emellett pedig fülakupunktúrát is vállal, hogy hatékonyabb legyen a kezelés. Az egész embert vizsgálva és gyógyítva, a kérdésekre alaposan válaszolva, a problémákat átbeszélve vezeti magánrendelőjét.  Foniáter szakorvosként vizsgálja a rekedtséggel, hangképzési zavarokkal, elhúzódó mutálással, énekhangban bekövetkezett változással hozzá forduló pácienseket. Az anatómiai eltérések kizárása után a funkcionális hangképzési zavarokkal ezután a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező hangterapeuta logopédus tanárnő foglalkozik. Ő végzi az általa gondosan, személyre szabott, megtervezett hangterápiát kiváló eredménnyel. Bizalommal forduljon hozzánk, ha munkaeszköze a hangja! A helyes hangképzés elsajátításával és begyakorlásával a későbbi maradandó károsodások is megelőzhetők.

Specializáció

 • fül-orr-gégészeti állapotfelmérés
 • góckutatás (bőrgyógyászati, mozgásszervi, belgyógyászati, urológiai, nőgyógyászati és egyéb betegségekben)
 • szájüregi daganat - és HPV szűrés
 • allergiavizsgálat (Prick-teszt, illetve ellenanyag vizsgálatok vérből)
 • akupunktúrás testsúlycsökkentés, szédülés és fülzúgás kezelés
 • szédülés speciális terápiája
 • foniátria, hangterápia
 • fül-orr-gégészeti műtétek, felnőtt és gyermekműtétek
 • lágylézer-terápiás kezelés
 • hanggyógyászat
 • fülmosás
 • hallójárat gyulladás kezelése
 • torok, orrváladék baktérium- és gombatenyésztése
 • orrátöblítés /Proetz-kezelés/
 • gyermek fül-orr-gégészet

Kórházi háttér

 • Szent László Kórház (gyermek műtétek végzése is)

Tanulmányok

 • orvosi diploma Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kar (1993)
 • lágylézerterápiás oklevél (1996)
 • fülakupunktúrás addiktológia (2000)
 • fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga (2002)
 • foniátria szakvizsga (2013)

Tagságok

 • Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete
 • Magyar Orvosi Kamara

Vélemények

4.94 az 5-ből
414 értékelés alapján
5 csillag
95 %
4 csillag
5 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége 4.96
Megfelelő volt a tájékoztatásod? 4.88
Megfelelő volt az ellátásod? 4.87

Részletes vélemények

Veronika
(ellenőrzött értékelés)
2022. augusztus
A doktornő nagyon kedves és alapos volt az egész vizsgálat alatt. Minden kérdésemre teljeskörű választ kaptam. Szakértelem, türelem kedvesség jellemzi a doktornő munkáját.
-
Tünde
(ellenőrzött értékelés)
2022. július
A doktornő kedvessége és figyelmessége nagyon jól esett,mert nagyon izgultam a vizsgálat előtt. Kisfiamat vizsgálta,mindig mindent elmondott mi fog következni,megmutatta az eszközöket a gyereknek. Kiváló szakembernek tartom, mindenkinek szívből ajánlom!
-
Letícia
(ellenőrzött értékelés)
2022. június
Egy nagyon alapos vizsgálatsort követően nem csak egy diagnózist, hanem egy részletesen elmagyarázott megoldási javaslatot is kaptam a problémámra. Nagyon elégedett vagyok és örülök, hogy rátaláltam a doktornő rendelésére!
-
Marianna
(nem ellenőrzött értékelés)
2022. május
A Doktornő nagyon figyelmes volt,kedves és segítőkész. Annyira emberséges volt,hogy ilyen jóságot és figyelmet orvostól még nem láttam.
-
Dávid
(ellenőrzött értékelés)
2022. május
Hosszú kihagyás után is ismerősként, a szokásos kedvességgel fogadott a doktornő, akinél a barátságos légkör, gördülékeny kommunikáció mellett a vizsgálat legmagasabb nívójához sem fér kétség. Visszakaptam a fülem és jó közérzetem. Köszönöm!
-
Dániel
(ellenőrzött értékelés)
2022. április
Rendkívül kedves és türelmes, kérdezhet bármit az ember.
-
Henriett
(ellenőrzött értékelés)
2022. március
Doktornő tájékozottsága, segítőkészsége, kedvessége.
-
Viktória
(ellenőrzött értékelés)
2022. február
Végtelenül kedves, figyelmes és profi volt a doktornő, azonnal tudta, hogy mi a problémám oka. Fül-orr-gégészeti panasszal csak hozzá fogok fordulni ezentúl
-
Anonym
(ellenőrzött értékelés)
2022. február
Maximálisan megvoltam elégedve a doktornővel. Bátran ajánlom
-
Csilla
(ellenőrzött értékelés)
2022. február
A doktornő nagyon kedves barátságos empatikus volt . A doktornő nem azzal kezdte, hogy gyógyszert írt fel vagy műtétet javasolt, hanem a problémát az összefüggéseiben kezdte szemlélni. Rámutatott olyan dolgokra is, amire nem is gondoltunk és bizony teljesen igaza volt. Dolgunk van az életmód és a táplálkozás megváltoztatásával is. Olyan jó tanácsokat, ötleteket adott, amit mindenképpen be fogunk tartani. Csak ajánlani tudjuk bárkinek,. Mindent pontosan elmagyarazotg részleteiben. 👌
-