1 766 154 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Pável-Szecskó Judit - Fül-orr-gégész, Gyermek fül-orr-gégész

Dr. Pável-Szecskó Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Pável-Szecskó Judit fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. 2011-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően kezdtem el dolgozni a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Fül-orr- gégészeti és...

Tovább olvasom
Dr. Pável-Szecskó Judit - Fül-orr-gégész, Gyermek fül-orr-gégész

Dr. Pável-Szecskó Judit

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Pável-Szecskó Judit fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. 2011-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően kezdtem el dolgozni a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Fül-orr- gégészeti és Fej- nyaksebészeti Osztályán, ahol lehetőségem volt a biztos szakma...

Tovább olvasom
Oktogon Medical Center
1067 Budapest, VI. kerület, Teréz körút 21. 1. em 5/a (Terézváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Pável-Szecskó Judit fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése.

2011-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően kezdtem el dolgozni a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Fül-orr- gégészeti és Fej- nyaksebészeti Osztályán, ahol lehetőségem volt a biztos szakmai alapok elsajátításához. Szakképzésem során kongresszusok, továbbképzések keretén belül mindig igyekeztem a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani. 2020. novemberében sikeres fül-orr-gégegyógyászat szakvizsgát tettem. Ezt követően a Budai Irgalmasrendi Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán folytattam munkámat, ahol jelenleg is dolgozom.

A napi szinten végzett alap fül-orr-gégészeti beavatkozások (pl.: orr-és torokmandula eltávolítás, orrsövényplasztika és arcon, nyakon lévő bőrelváltozások sebészi eltávolítása) mellett érdeklődési területem elsősorban az allergológia, rhinológia, szomnológia és audiológia.

Fontosnak tartom páciensemmel való jó orvos-beteg kapcsolat kialakítását. Igyekszek empatikusan, türelmesen körültekintően, legjobb szakmai tudásomnak megfelelően, az egyént is figyelembe véve kezelni őket.

Kórházi háttér

  • Budai Irgalmasrendi Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztály

Tanulmányok

  • 2020 Fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga
  • 2011 Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése