231 567 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Dr. Szabó Judit Petra - Fül-orr-gégész

Dr. Szabó Judit Petra

Beszélt nyelvek:
Bemutatkozás

Dr. Szabó Judit Petra fül-orr-gégész és gyermek fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. Fül-orr-gégegyógyász szakorvos vagyok. Számomra fontos, hogy pácienseim nyugodt környezetben mondhassák el panaszaikat és a javaslatokat átbeszéljük, és visszajel...

Specializáció

Gyermek és felnőtt fül-orr-gégegyógyászFülfájdalom kivizsgálás:-Hallójárat gyulladás-Középfül gyulladás: gennyes és szerózus o...

Tanulmányok

Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Tovább olvasom
Villányi úti Magán Fül-Orr-Gégészet
1113 Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A. (Gellérthegy)

Időpont foglalás az orvoshoz

felk Foglaláshoz kattintson az időpontra
Budapest, XI. kerület, Villányi út 22/A.
Ár
Adatok frissítése...

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Szabó Judit Petra fül-orr-gégész és gyermek fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése.

Fül-orr-gégegyógyász szakorvos vagyok. Számomra fontos, hogy pácienseim nyugodt környezetben mondhassák el panaszaikat és a javaslatokat átbeszéljük, és visszajelzést adjanak gyógyulásukról. Célom, hogy a vizsgálatokat stressz mentessé tegyem. Számomra az alaposság, a páciensek érthető és szemléletes tájékoztatása lényeges.

Specializáció

  • Gyermek és felnőtt fül-orr-gégegyógyászFülfájdalom kivizsgálás:-Hallójárat gyulladás-Középfül gyulladás: gennyes és szerózus otitisek kezelése.-Krónikus és hirtelen kialakult füldugulás érzés, halláspanasz kivizsgálása és kezeléseHallójárat tisztításaFülzúgás kivizsgálásaSzédülés fül-orr-gégészeti vizsgálataIdegen test eltávolítása hallójáratból, orrjáratból, torokbólFelnőtt és gyermek hallásmerésFejfájás, arcfájdalom differenciáldiagnosztikaOrrlégzési panaszok vizsgálataNáthás állapot, orrmelléküreg-gyulladás kezeléseOrrvérzés ellátásaEndoscopos orrjárat, orrgarat vizsgálat:-orrdugulás-orrfolyás-szaglászavarFül-orr-gégészeti rákszűrésTorok-nyelési fájdalom kivizsgálása-mandulagyulladás-garatgyulladás-rekedtségKöhögés differenciáldiagnosztikaProetz kezelés -szúrás nélküli arc és melléküreg öblítésVáladék levétel fülből, orrból, szájüregből tenyésztéshezHallásmérés továbbtanuláshoz, munkaalkalmassághoz

Tanulmányok

  • Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Vélemények

392 értékelés
2019. június
Dr. Nő nagyon kedves. Mindent megvizsgált.. És a legfontosabb, hogy megnyugtatott, hogy nincs semmi problémám..😌
Nem volt
2019. június
Nagyon kedves, türelmes, rendkívül alapos doktornő. Egyértelmű, teljes diagnózist állított fel a nálam lévő, korábban készült CT és egyetlen vizsgálat alapján. Nagyon hálás vagyok érte, és bárkinek jó szívvel ajánlom.
2019. június
2019. június
2019. június
2019. június
Alaposan vizsgált, próbált összefüggéseket keresni a tünetek között, nem az időt nézte, hanem a pácienst. Nagyon kellemesen csalódtam.
Nem volt.
2019. június
Lelkiismeretesen elvégzett minden vizsgálatot, rákszűrést is.
2019. június
Komolyan vették a kislányom panaszát és gyorsan, fájdalommentesen vizsgálták.
Nem volt ilyen.
2019. június
Teljes körű vizsgálat és alapos információ átadás, barátságos hangulat.
-
2019. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése