1 786 707 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Tóth Eszter PhD. - Fül-orr-gégész, Gyermek fül-orr-gégész

Dr. Tóth Eszter PhD.

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóth Eszter PhD. fül-orr-gégész, gyermek fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. 2004-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude szereztem diplomát. A pécsi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán, a szakma...

Tovább olvasom
Dr. Tóth Eszter PhD. - Fül-orr-gégész, Gyermek fül-orr-gégész

Dr. Tóth Eszter PhD.

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

Dr. Tóth Eszter PhD. fül-orr-gégész, gyermek fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése. 2004-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude szereztem diplomát. A pécsi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán, a szakma egyik legelismertebb klinikáján kezdtem pályámat, a teljes szakképz...

Tovább olvasom
Medical Center Hegyalja
1112 Budapest, XI. kerület, Hegyalja út 100. (Sashegy)

Időpont foglalás az orvosokhoz

IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*
Szakterület és szolgáltatás
IDŐPONT
Kedvezményes időpontok %
Keresd a közelgő, kedvezményes időpontokat!*

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Tóth Eszter PhD. fül-orr-gégész, gyermek fül-orr-gégész szakorvos magánrendelése.

2004-ben a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude szereztem diplomát. A pécsi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán, a szakma egyik legelismertebb klinikáján kezdtem pályámat, a teljes szakképzést gyermek és felnőtt ellátás tekintetében, valamint a fül-orr-gégészeti szakvizsgámat 2009-ben itt szereztem. A pécsi klinikán töltött közel 10 év alatt nagynevű elődeimtől olyan szaktudást, tapasztalatot és hivatástudatot szereztem, ami örökre meghatározta gondolkodásomat.

2013-tól 7 évig a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (Honvédkórház) Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályán adjunktusként dolgoztam, mely időszakban teljes hangsúllyal az alvási apnoe és horkolás fül-orr-gégészeti ellátását vállaltam magamra: képeztem magam számos nemzetközi tréningen, saját sikerekkel előadást tarthattam nemzetközi és hazai kongresszusokon, mindeközben megindítottam a betegek speciális, alvássebészeti megközelítés-szemléletű ellátását, bevezettük a saját ellátási protokollunkat, a szomnológiai kivizsgálás utáni teljes, alvásirányú fül-orr-gégészeti kivizsgálást és ellátást is. A Honvédkórházban működő, az ország legnagyobbnak számító alváslabor támogató és együttműködő szerepe a mai napig hozzám tartozik, a kollégákkal a továbbiakban is együtt dolgozunk. A horkolás és az alvási apnoe betegség kivizsgálásának és kezelésének új szemléletét társkollégáimmal több hazai szaklapban is megjelentettük, melynek eredményeként az alvási apnoe kezelése méltó helyet kapott a magyar fül-orr-gégészeti ellátási centrumokban.

Egyaránt vizsgálok felnőtt és gyermek betegeket a fül-orr-gégészeti teljes spektrumot érintve, fő specialitásom azonban a horkolás/alvási apnoe, allergológia és az orr-orrmelléküregi betegségek.
Minden munkához fontosnak tartom a jó együttműködést: partner legyen az orvos és a beteg is. Az orvosi ellátásban a szaktudáson kívül a holisztikus szemlélet, a beteg megértése és a beteg partnerként való kezelése központi kérdés. Úgy kell dolgoznunk, hogy a beteg akarjon gyógyulni, ne csak én akarjak gyógyítani.

Specializáció

  • Horkolás/alvási apnoe okának kivizsgálása és kezelése
  • Orr-orrmelléküregi betegségek diagnosztizálása és kezelése

Tanulmányok

  • 2009 Fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga
  • 2004 Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése