1 163 967 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
IQB Medical

IQB Medical

1078 Budapest, VII. kerület,
Nefelejcs utca 18.
(Erzsébetváros)
Információk a rendelőről

Megbízható új koronavírus PCR, antigén és antitest vizsgálatok, akár Influenza A+B szűréssel és D-vitamin szint meghatározásával kiegészítve, a gyorstesztek és Covid-19 vizsgálatok hazai specialistájától az IQB Medicaltól.Minden vizsgálatunk alkalmával, hiteles eredményeket nyújtó teszteket alkalmazunk, melyek érzékeny...

Tovább olvasom
IQB Medical

IQB Medical

Információk a rendelőről

Megbízható új koronavírus PCR, antigén és antitest vizsgálatok, akár Influenza A+B szűréssel és D-vitamin szint meghatározásával kiegészítve, a gyorstesztek és Covid-19 vizsgálatok hazai specialistájától az IQB Medicaltól.Minden vizsgálatunk alkalmával, h...
Tovább olvasom
1078 Budapest, VII. kerület, Nefelejcs utca 18. (Erzsébetváros)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1078 Budapest, VII. kerület, Nefelejcs utca 18. (Erzsébetváros)

Részletes adatok

Bemutatkozás

Megbízható új koronavírus PCR, antigén és antitest vizsgálatok, akár Influenza A+B szűréssel és D-vitamin szint meghatározásával kiegészítve, a gyorstesztek és Covid-19 vizsgálatok hazai specialistájától az IQB Medicaltól.

Minden vizsgálatunk alkalmával, hiteles eredményeket nyújtó teszteket alkalmazunk, melyek érzékenysége 97 és 99.9% közé tehető. Az eredmények megerősítésére saját fejlesztésű, egyedi protokollt alkalmazunk a bizonytalanság minimalizálására.

A tesztjeink származási helye: Ausztria, USA és az Egyesült Királyság

Szűréseinket magasan képzett szakemberekkel végezzük, akik már több, mint 10 000 Covid-19 vizsgálat során szerezték rutinjukat.

Ha az egészségről van szó, a legmegbízhatóbb szakértőt válassza!

Megközelíthetőség

Keleti pályaudvar közelében

Nyitva tartás

9-19 óráig

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata -
Tisztasága -
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása -
Megközelíthetősége -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése