2 377 101 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Hullmann Anna - Fül-orr-gégész

Dr. Hullmann Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 1969.-ben. Az Uzsoki utcai Kórház központi gyakornokaként 1972.-ben tettem le a fül-orr-gégészeti szakvizsgát. Későbbiekben Dr.Jancsek Gyula tanár úr meghívására a Főv. János Kó...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Hullmann Anna - Fül-orr-gégész

Dr. Hullmann Anna

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

A Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 1969.-ben. Az Uzsoki utcai Kórház központi gyakornokaként 1972.-ben tettem le a fül-orr-gégészeti szakvizsgát. Későbbiekben Dr.Jancsek Gyula tanár úr meghívására a Főv. János Kórházban dolgoztam, mint kórházi és rendelőintézeti adjunktus Dr Götz...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

A Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 1969.-ben. Az Uzsoki utcai Kórház központi gyakornokaként 1972.-ben tettem le a fül-orr-gégészeti szakvizsgát. Későbbiekben Dr.Jancsek Gyula tanár úr meghívására a Főv. János Kórházban dolgoztam, mint kórházi és rendelőintézeti adjunktus Dr Götze Árpád főorvos úr irányítása mellett 1985.-ig. Több alkalommal tartottam hazai és külföldi konferenciákon tudományos előadást audiológiai témában, ill a későbbiekben Kanadába kaptam meghívást tanulmányútra. 1996.-ban megszereztem az audiológiai szakvizsgát is. 2000-től az audiológia témában országos szakértő is lettem. Az addig összegyűjtött tapasztaltok alapján 1990.-ben megalapítottuk a PESTOR Kft.-t, amely a betegek komplex fül-orr-gégészeti és audiológiai vizsgálatán kívül teljes körű hallókészülék ellátást is biztosít a rászorulóknak. Az utóbbi időben természetgyógyászati módszerekkel is, mint alternatív lehetőséggel, igyekszünk a fülzúgásos, szédüléses betegeinken segíteni.

Klinikák, ahol rendel: MediMOM Egészségközpont

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése