2 377 047 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Sántha Beáta -

Dr. Sántha Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1993-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben fül-, orr-, és gégegyógyászatból, majd 2014-ben audiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecskemét...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz
Dr. Sántha Beáta -

Dr. Sántha Beáta

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

1993-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben fül-, orr-, és gégegyógyászatból, majd 2014-ben audiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fül- O...

Tovább olvasom
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

1993-ban a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett általános orvosi diplomát, ezt követően 2001-ben fül-, orr-, és gégegyógyászatból, majd 2014-ben audiológiából tett szakvizsgát. Jelenleg a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Kórház Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fül- Orr- Gégészeti Osztályának főorvosa, az osztályvezető főorvos általános helyettese.

Tanulmányok

  • 2018 arc-, állcsont- és szájsebészet szakvizsga
  • 2014 audiológia szakvizsga
  • 2001 fül-orr-gégegyógyászat szakvizsga
  • 1993 Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi diploma

Vélemények

0 az 5-ből
5 csillag
0 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
Orvos
Hozzáállása, figyelmessége, kedvessége -
Megfelelő volt a tájékoztatásod? -
Megfelelő volt az ellátásod? -
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése