1 695 423 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Wáberer Medical Center - Walk-IN Center

Wáberer Medical Center - Walk-IN Center

1123 Budapest, XII. kerület,
Alkotás utca 55-61. Hillside
(Németvölgy)
4.88 | 2 értékelés
Információk a rendelőről

Gyors orvosi ellátást igénylő, hirtelen felmerülő egészségügyi problémáival keresse fel bizalommal a hétfőtől-péntekig, 10-18 óráig  működő Wáberer Walk-IN Centert, ahol sürgősségi szakorvosunk 1 órán belül fogadja. A háztartási balesetektől a sportsérüléseken át – egy órán belül szakszerűen ellátjuk az akut betegségge...

Tovább olvasom

Wáberer Medical Center - Walk-IN Center

Információk a rendelőről

Gyors orvosi ellátást igénylő, hirtelen felmerülő egészségügyi problémáival keresse fel bizalommal a hétfőtől-péntekig, 10-18 óráig  működő Wáberer Walk-IN Centert, ahol sürgősségi szakorvosunk 1 órán belül fogadja. A háztartási balesetektől a sportsérülé...
Tovább olvasom
1123 Budapest, XII. kerület, Alkotás utca 55-61. Hillside (Németvölgy)
Időpontot foglalok másik magánorvoshoz

Részletes adatok

Bemutatkozás

Gyors orvosi ellátást igénylő, hirtelen felmerülő egészségügyi problémáival keresse fel bizalommal a hétfőtől-péntekig, 10-18 óráig  működő Wáberer Walk-IN Centert, ahol sürgősségi szakorvosunk 1 órán belül fogadja. A háztartási balesetektől a sportsérüléseken át – egy órán belül szakszerűen ellátjuk az akut betegséggel vagy sérüléssel érkező pácienseinket.

Megközelíthetőség

Tömegközelekedéssel: 62-es villamossal a Csörsz utca megállóig. 110-es busszal Sirály utcáig, majd 5 perc séta MOM Parkig.

Parkolás

Pácienseink a Hillside Épület mélygarázsában, a -2. szinten a Wáberer Medical Centrer részére fenntartott helyeken díjmentesen parkolhatnak.

Nyitva tartás

H-P: 10:00-18:00

Vélemények

4.88 az 5-ből
5 csillag
100 %
4 csillag
0 %
3 csillag
0 %
2 csillag
0 %
1 csillag
0 %
klinika
Hangulata 5
Tisztasága 5
Személyzet (recepció, nővér, asszisztens) hozzáállása 5
Megközelíthetősége 4.5

Részletes vélemények

Alexandra
2020. július
Nagyon tetszett, ahogy fogadtak, már lent a recepción, az orvos is türelmesen végighallgatott és nem rohant sehova. Végre el tudtam mondnai nyugodtan a problémámat és megoldást is kaptam. Köszönöm szépen
Kata Budapest
2020. július
Nagyon fájt a fejem, szinte már elviselhetetlenül. A Wáberer Meidcal Center volt az egyetlen, ahol azonnal fogadtak, és megoldást találtak a problémámra.
nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy általad megadott név és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem mi, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!

Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése