143 223 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Fül-orr-gégészeti Magánrendelő - Gyömrő

Fül-orr-gégészeti Magánrendelő - Gyömrő

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Gyermekek és felnőttek ellátását egyaránt vállaljuk. A fül- orr- gégészet határterületein magas szakmai színvonalon dolgozó szakorvosokkal való szoros együttműködéssel biztosítunk betegeink számára teljes orvosi ellátást. Műtéti ellátás szükségessége...
Tovább olvasom
2230 Gyömrő, Szent István utca 16.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Gyermekek és felnőttek ellátását egyaránt vállaljuk.

  A fül- orr- gégészet határterületein magas szakmai színvonalon dolgozó szakorvosokkal való szoros együttműködéssel biztosítunk betegeink számára teljes orvosi ellátást.

  Műtéti ellátás szükségessége esetén az elhelyezés kétágyas, zuhanyzós, légkondicionált, színes TV-vel felszerelt betegszobákban történik. Kiskorú műtéte esetén a szülő a gyógyintézeti ellátás teljes ideje alatt gyermekével a kórházban tartózkodhat.

Megközelíthetőség

  A rendelés az új egészségház épületében található.

Akadálymentes

  Igen

Parkolás

  van, a ház előtt

Vélemények

2016. január
2015. augusztus
2015. augusztus
nem kellett várakozni,
2015. április
2015. február
2015. február
2015. január
2015. január
2014. augusztus
Nem volt ilyen.
A betegek összetorlódtak. A webes bejelentkezést nem hangolták össze a telefonos bejelentkezéssel. Nagy káosz volt időbeosztás terén.
2014. augusztus
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése