195 477 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Galéria Optika

Galéria Optika

Galéria Optika

Orvosaink szakterületenként

Információk a rendelőről


Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikája. Missziójuk az éleslátás mellett a szemüveg viselőjéhez való illeszkedés, mind stílusban, arcformához igazítva.
1111 Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út 22.

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  Dél-Buda egyetlen Varilux Mester Optikája. Missziójuk az éleslátás mellett a szemüveg viselőjéhez való illeszkedés, mind stílusban, arcformához igazítva.

Megközelíthetőség

  Budapest XI. Bartók Béla út 22. és a Zenta utca sarka. Tömegközlekedéssel a 41, 49, 18, 19-es villamossal a Gárdonyi térnél érdemes leszállni. 4-es metróval a Móricz Zsigmond körtéren, vagy a Gellért téren érdemes leszállni. Pestről érkezőknek a Szabadság híd felől érdemes érkezniük.

Parkolás

  Az üzlet előtti utca egész hosszában ingyenes a parkolás.

Nyitva tartás

  Hétfő: 9:00 - 18:00 Kedd - Péntek: 9:00 - 17:00

Vélemények

2016. február
2016. január
Az időpont pontos betartása
Nem volt
2016. január
Gyorsan bekerültem a vizsgálatra
Nem volt
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése