330 411 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!

Gáspár Medical Center

Gáspár Medical Center

Információk a rendelőről


                                                                   ***AUGUSZTUSI AKCIÓ***   Michael Jackson “we do care abot you” fogkő-eltávolítási és lézeres fogfehérítési akció They don’t care about us - Oh, no! We do care about you! Mi...
Tovább olvasom
1085 Budapest, VIII. kerület, József körút 37. (Palotanegyed)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

                                                                     ***AUGUSZTUSI AKCIÓ***

   

  1. Michael Jackson “we do care abot you” fogkő-eltávolítási és lézeres fogfehérítési akció

  They don’t care about us - Oh, no! We do care about you!

  Michael Jackson a “pop királyaként” ismert hihetetlen karriert befutó énekes születésnapja és munkássága ihlette ezen akciónkat. Mi törődünk pácienseinkkel és egészségükkel, így kivételes akcióval készültünk Micheal Jackson születésnapjának emlékére.


  Az akció tartalma:

  Szájhigiénikusi konzultáció, teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással és egyéni szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 23.000 Ft helyett 16.000 Ft-ért. Az akció bármely szájhigiénikus kollégánknál igényelhető.


  EXTRA KEDVEZMÉNY

  Ha szeretnéd, hogy fogaid ne csak tiszták legyenek, hanem csillogóan fehérek is, akkor kérheted lézeres fogfehérítési szolgáltatásunkat, hyaluron savas ínykezeléssel, személyre szabott szájhigiéniai tanácsadással 89.000 Ft helyett 70.000 Ft-ért


  TOVÁBBI INFÓ

  Az utóbbi évtized egyik népszerű eljárásává vált a lézeres fogfehérítés. Itt a lézerrel asszisztált fotokémiai fogfehérítésről van szó. A különbség a hagyományos fotopolimer lámpával (fototermikus) vagy megvilágítás nélkül végzett, kémiai fehérítések és a lézeres eljárás (fotokémiai) között az, hogy nemcsak a hatás elvében, de a fehérítés hatásmélységében olyan különbség van, ami már nem csak mennyiségi, hanem alapvető minőségi lépést jelent, emellett csak elhanyagolható esetben okoz bármilyen kellemetlen nyilallást, érzékenységet a fehérítést követő napokban.


  Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a WE DO CARE ABOUT US jeligét neveddel és telefonszámoddal. 

  Az akciós ajánlat 2019 augusztusában vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelésre bármely szájhigiénikus kollégánkhoz be lehet jelentkezni.


  A fehérítést megelőzően egyes esetekben fogkő-eltávolításra van szükség, melynek díját az akció tartalmazza! A lézeres fogfehérítés és fogkő-eltávolítás egy ülésben is elvégezhető (ha a fogkő eltávolítás alkalmával nem jelentkezik ínyvérzés), de célszerű legalább 1 héttel a fogkő-eltávolítást követően végezni a fehérítést. Az eredmény tartóssága érdekében a fogfehérítést követően be kell tartani a szájhigiénikus által elmondott étkezési utasításokat!

  Időpontfoglalás esetén kérjük jelezni, hogy a lézeres fehérítést is szeretnéd igénybe venni! A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. 

  Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

  Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!


  2. Babaváró akció

  Babát terveztek?

  Vagy esetleg már úton is van?

  A terhesség ideje alatt a szervezet működésében olyan változások mennek végbe, amelyek mind az anya, mind a gyermek szervezetére rendkívül lényeges kihatással vannak. Megváltozik például az anya nyálösszetétele, az íny érzékenyebbé válik, duzzadt lesz. A kismamák a fogíny érzékenysége és vérzése miatt hanyagolják sokszor a száj megfelelő ápolását, így a lepedékben található baktériumok elszaporodnak, ami halmozott fogkő képződéshez, ínygyulladáshoz, ínysorvadáshoz vezet. A vérbe kerülő baktériumok mind az anya, mind a magzat egészségét károsíthatják, folyamatos gyulladást generálnak a szervezetben, mely akár koraszüléshez is vezethet.


  Ha meg szeretnél mindent tenni saját és gyermeked egészségéért, szeretnéd megelőzni ezeket a gondokat, akkor foglalj időpontot a Gáspár Dental csapatához egy akciós  személyre szóró tanácsadásra és fogkő eltávolításra.

  Amennyiben ennél komplettebb fogászati ellátást szeretnél, nézd meg a GMC babaváró programunkat, melyet nem csak Maternity-s kismamáknak ajánlunk:

  http://gaspardental.hu/szolgaltatasok/gmc-babavaro-program/


  Az akció tartalma: 

  Szájhigiénikusi konzultáció, teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító polírozással és egyéni szájhigiéniai tanácsadással 60 percben 23.000 Ft helyett 18.000 Ft-ért. Az akció bármely szájhigiénikus kollégánknál igényelhető.


  Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a GÓLYA jeligét neveddel és telefonszámoddal, mi pedig maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából.

  Az akciós ajánlat 2019 augusztusában vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelésre bármely szájhigiénikus kollégánkhoz be lehet jelentkezni.


  A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!


  3. Iskolakezdés előtti családi mosoly akció

  Hamarosan itt a szeptember, kezdődik az iskola, a gimi vagy főiskola. A könyvek, füzetek, tanszerek beszerzése mellett érdemes az éves fogászati ellenőrzésen és fogkő-eltávolításon is túllenni, még az iskolakezdési pörgős időszak előtt. Gyertek el még augusztusban családi fogászati akciónkra!


  Akció tartalma: szájhigiénikusi konzultáció, teljes körű, alapos fogkő-eltávolítás (mindkét állcsonton, íny alatt és felett is, nem csak a látható területeken vagy front fogakon), fehérítő hatású, csillogást biztosító por polírozással, száhigiéniai állapotfelméréssel és egyéni szájhigiéniai tanácsadással 23.000Ft helyett 18.000Ft-ért.


  Hozd el családodat/párodat/gyermekeidet/szüleidet is!  Gyertek együtt, egyszerre, egy időpontra és további kedvezményekre lesztek jogosultak!

  CSALÁDI AKCIÓ:

  Minden második felnőtt (16 évet betöltött)  további 2.000Ft kedvezményt kap! 

  Minden nyugdíjas további 3.000Ft kedvezményben részesül

  Minden 16 év alatti gyermek kezelése és fogmosási tanácsadás további 3.000Ft kedvezmény (hagyományos polírozással)


  Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a CSALÁDI MOSOLY jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából.

  Az akciós ajánlat 2019 augusztusában vehető igénybe a GMC-ben. Az akciós kezelésre bármely szájhigiénikus kollégánkhoz be lehet jelentkezni.


  A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!  4. Neil Armstrong fogszabályozási akció


  Egy szabálytalan fogazat esetében a fogszabályozás és eredménye képpen a szép mosoly új korszakot, dimenziót nyithat veselője életében, ahogyan azt a születésnapos Niel Armstong is tette Holdralépésével 50 évvel ezelőtt. Ha Te is szeretnél ilyen változás útjára lépni, gyere el fogszabályozási akciónkra!


  Az akció tartalma: 

  fogorvosi konzultáció, 1db digitális panoráma röntgenfelvétel készítése, fogszabályzási tanácsadás és kezelési terv készítése, lenyomatvétel 35.000 Ft helyett 30.000 Ft-ért.


  EXTRA KEDVEZMÉNY:

  Amennyiben még augusztus hónapban eldöntöd, hogy szeretnél-e fogszabályozót és megrendeled, további 5 % kedvezményt biztosítunk minden fogszabályozó készülék elkészítési díjából!


  Küld el az info@gasparmed.hu-ra a HOLD jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából.

  Az akciós ajánlat 2019 augusztusában vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést Dr. Reza kollégánk végzi (máshoz ezen ajánlat nem vehető igénybe). A fogszabályozó készülék kedvezményét legkésőbb 2019. szeptember 30-ig behelyezett/felragasztott készülékekre lehet felhasználni.


  A konzultációs időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy időpontot a doktor úr rendelési idejében tudunk adni. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani.

  Hozz magaddal, egy 3 hónapnál nem régebbi oldal irányú koponya röntgen felvételt, vagy ha nincs, kérhetsz tőlünk beutalót. Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk!


  5. Otis fogkiemelési akció

  Elisha Otis találmánya előtt a lift használata igen veszélyes volt, de a biztonsági felvonó 1853-ban a Manhattan-i világkiállításon történt bemutatását követően jelentősen megváltozott a helyzet. Így van ez a foghúzással is. A modern technikai vívmányok segítségével a fogak döntő többségét teljesen fájdalom és kellemetlenség mentesen ki lehet emelni. Elisha Otis születésnapja alkalmából egy igazán felemelő fogkiemelési akciót hoztunk.


  Az akció tartalma:

  Minden fogkiemelésre 10% kedvezményt biztosítunk!


  Ajándék: 2 alkalmas soft lézer kezelés 


  Az akciós ár nem tartalmazza a konzultáció és a panoráma röntgen felvétel költségét. Amennyiben a konzultáció és a fogeltávolítás egy időpontra esik, akkor a konzultáció díjmentessé válik.   Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a OTIS jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából.

  Az akciós ajánlat 2019 augusztusában vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós kezelést a fog eltávolítás nehézségének és bonyolultságának függvényében fogorvosainknál és szájsebészeinknél lehet igénybe venni.


  A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk. 

  Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

  Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

  Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!


  6. Kockázatcsökkentő bőr- és nemigyógyászati bevezető konzultációs akció

  Kockáztatni van, ahol érdemes, van ahol nem. Bőrgyógyászati és intim területeket érintő elváltozások, problémák szakszerű diagnosztizálás és szükséges ellátás hiányában igen komoly kockázatokkal és szövődményekkel járnak. A rizikót hagyd másokra, légy előrelátó, mint a “Tőzsdecápák” Carl Fox-a (a születésnapos Matin Sheen), és válaszd a kockázatmentes bőrgyógyászati konzultációt!


  Az akció tartalma:

  Bőr- vagy nemigyógyászati konzultáció (választásod szerint) 22.000 Ft helyett most 16.000Ft bevezető akciónk keretein belül.


  EXTRA KEDVEZMÉNY

  Egy általad választott szolgáltatásunkból 10% kedvezményt biztosítunk számodra (melanóma szűrés, szemölcs/anyajegy eltávolítás, benőtt köröm műtét, vagy bármilyen labor teszt közül választhatsz)


  Küldd el az info@gasparmed.hu-ra a NINCS KOCKÁZAT jeligét neveddel és telefonszámoddal. Mi maximum 12 órán belül visszahívunk időpont egyeztetés céljából.

  Az akciós ajánlat 2019 augusztusában vehető igénybe a GMC-ben előzetes időpont egyeztetést követően. Az akciós konzultációt Dr. Sas Andrea kollégánknál lehet igénybe venni, adott rendelési időben.


  A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Minden esetben fenntartjuk kezelés szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!

   

  Az időpont foglalásánál vedd figyelembe, hogy a késő délutáni és esti időpontok hamar betelnek. A kezelést legalább 24 órával megelőzően lehet lemondani vagy módosítani. Erős fogkövesedés vagy elhanyagolt száj, nagyon vérző íny esetén extra kezelések válhatnak szükségessé, melyekre javaslatot teszünk, illetve ennek költségeiről előzetesen tájékoztatást adunk.

  Minden esetben fenntartjuk a fogak kezelési szükségletének elbírálási jogát, mely esetben egyedi megbeszélés tárgyát képezik a további lehetőségek. Ha az akcióban szereplő feltételekkel nem lehetséges a fogat kezelni, akkor se ess kétségbe, mert fogorvosaink, szájsebészeink biztosan találnak számodra megfelelő alternatív megoldást az akció keretein kívül.

  Célszerű étkezés és fogmosás után érkezni a kezelésre. Ha nincs lehetőséged étkezés után fogat mosnod, ne aggódj, minden mosdónkban ingyenes fogkefével, fogkrémmel, szájvízzel várunk.

  Ha kérdésed van, keress minket, szívesen válaszolunk a kérdéseidre!

   

Megközelíthetőség

  Megközelítés tömegközlekedéssel: - 4-6 villamos Rákóczi tér vagy Harminckettesek tere megálló - M4 metró Rákóczi tér - M3 metró Corvin negyed és 4-6 villamossal 1-2 megálló a Blaha Lujza tér irányába - M2 metró Blaha Lujza tér és 4-6 villamossal 1-2 megálló a Móricz Zsigmond körtér irányába

Parkolás

  - József körúton: GMC előtt a József körúton található parkoló óra száma: (+36 1989, + 36 20/30/70, +36 80 64, 19999 798) 3088 - környező kis utcákban - Rákóczi téri mélygarázsban, a 4-es metró állomása alatt

Nyitva tartás

  hétfőtől péntekig 8:00-20:00

Vélemények

107 értékelés
2019. augusztus
Kedvesség, precizitás, gyors és alapos kiszolgálás
Nincs ilyen
2019. augusztus
2019. augusztus
Nagyon könnyen megközelíthető, belül tiszta és rendezett, segítőkész és jó modorú volt mindenki akivel találkoztam. Bár ez a weboldalon nincs feltüntetve, de bankkártyával is tudtam fizetni.
A weboldalon nincs feltüntetve, hogy bankkártyával is lehet fizetni, pedig lehet azzal is.
2019. augusztus
2019. augusztus
2019. július
2019. július
Kedvesség, alaposság
Nem volt
2019. július
2019. július
Tiszta, rendezett, kellemes kornyezet
Varakozas
2019. június
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése