Google+
132 999 Sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
Kérdésed van? Segítünk: +36 1 700-1491
Ügyfélszolgálat: 8-20 óráig
Beszélt nyelvek: angol, német

Dr. Gelley András

Bemutatkozás

Dr. Gelley András belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos magánrendelése. Keresse fel a doktor urat bátran, ha az alábbi panaszokat tapasztalja: - visszatérő hasi fájdalmak, - székelési problémák (rendszeres hasmenés vagy hosszú ideje fennálló s...

Specializáció, szakmai háttér

Belgyógyászat, Gasztroenterológia, hasi ultrahang vizsgálatok, vastagbélrák szűrés, 1980. SOTE általános orvosi diploma, 1984. kórbonctan-kórszövettan szakvizsga, 1990. belgyógyászat szakvizsga, 1992. hasi UH diagnosztikai képesítés, 1993. patohisztol...

Tovább olvasom >

Részletes adatok

Bemutatkozás

Dr. Gelley András belgyógyász, gasztroenterológus szakorvos magánrendelése. Keresse fel a doktor urat bátran, ha az alábbi panaszokat tapasztalja: - visszatérő hasi fájdalmak, - székelési problémák (rendszeres hasmenés vagy hosszú ideje fennálló székrekedés) - véres széklet - ismeretlen okokból fogyás - ismeretlen okokból elhúzódó lázas állapot Illetve bármilyen egyéb, emésztőszervi panasz esetén. AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI!

Specializáció

 • Belgyógyászat
 • Gasztroenterológia
 • hasi ultrahang vizsgálatok
 • vastagbélrák szűrés

Kórházi háttér

 • 2002 - től Budai Irgalmasrendi Kórház Belgyógyászati Gasztroenterológiai Endokrinológiai diabetológiai Osztály

Tanulmányok

 • 1980. SOTE általános orvosi diploma
 • 1984. kórbonctan-kórszövettan szakvizsga
 • 1990. belgyógyászat szakvizsga
 • 1992. hasi UH diagnosztikai képesítés
 • 1993. patohisztológia-citológia képesítés
 • 2000. gastroenterológia szakvizsga

Tagságok

 • Magyar Gasztroenterológiai Társaság
 • Magyar Immunológiai Társaság

Vélemények

11 értékelés

„47 évesen már sok betegséggel kellett szembenéznem. Ezért sok orvossal is találkoztam már, ez belgyógyászt és gasztroenterológust is jelent. Soha nem vizsgáltak meg olyan alaposan, mint Gelley András főorvos úr! Ledöbbentem...”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Emésztési panaszok kivizsgálása miatt kerestem fel a rendelést. A doktorúr szakmai és emberi hozzáállása a beteghez igazán példaértékű. ”

(nem regisztrált felhasználó) ,

„Türelmes szimpatikus”

„rövid idő”

,

„A sokoldalú, az állapotom egészére és részleteire - persze, az időt nem pazaroló - kiterjedő figyelem és törődés a legközönségesebb tennivalók helyes módjának bemutatása, az általam szedett gyógyszerek szükségességének és várható mellékhatásainak elemzése.”

,

„Doktor Úr nagyon részletesen kikérdezett és megvizsgált; ilyen figyelmességet, kedvességet, emberséget ritkán tapasztalni, amikor orvoshoz megy az ember. Ő tényleg az embert gyógyítja, nem csak a betegséget. Nagyon komolyan csak ajánlani tudom!”

,

„A Doktor Úr minden elvitt korábbi leleteimet tüzetsen átnézte, amiről kérdeztem elmagyarázta. a vizsgálat alapos volt, az UH közben mindent megmondott, nyugodtan és érhetően. Végtelenül udvarias, türelmes a doktor Úr. Kb. 1 óra hosszat voltam a rendelőben és mindent alaposan ...”

Végig olvasom

„Keresv sem találok ilyet.”

,

„Feleségem járt a Doktor Úrnál, elmondása szerint nagyon kedves, figyelmes, alapos szakember.”

,

Értékelések

,
,
,
Értékelem, véleményt írok
Segíthetünk?
Ügyfélszolgálat: 8–20 óráig