866 295 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
Dr. Szakács Andrea - Gasztroenterológus

Dr. Szakács Andrea

(34)
Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! Dr. Szakács Andrea gasztroenterológus szakorvos magánrendelése.A HT Medical Centerben helyben lehetőség van kolonoszkópiás és gasztroszkópiás vizsgálatok elvégzésére, a páciens kérésére...

Tovább olvasom
Dr. Szakács Andrea - Gasztroenterológus

Dr. Szakács Andrea

Beszélt nyelvek: magyar
Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! Dr. Szakács Andrea gasztroenterológus szakorvos magánrendelése.A HT Medical Centerben helyben lehetőség van kolonoszkópiás és gasztroszkópiás vizsgálatok elvégzésére, a páciens kérésére akár altatásban is!

HT Medical Center
1173 Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177. (Rákoskeresztúr)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szolgáltatás és szakterület

Részletes adatok

Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI!

Dr. Szakács Andrea gasztroenterológus szakorvos magánrendelése.A HT Medical Centerben helyben lehetőség van kolonoszkópiás és gasztroszkópiás vizsgálatok elvégzésére, a páciens kérésére akár altatásban is!

Specializáció

  • emésztőszervi panaszokkal kapcsolatos vizsgálatok
  • gyomortükrözés
  • végbéltükrözés

Vélemények

34 értékelés
2019. június
Megjártam már pár orvost, de olyan kedves és alapos doktornővel mint Ő még nem találkoztam. Hihetetlen számomra, hogy Magyaroszágon még akadnak ilyen nagyszerű szakemberek!
2019. január
Egy kedves,figyelmes nagyon kiváló doktornő.
2018. november
Ember!! aki még kedves-figyelmes is tud lenni.
2018. január
Tapasztalt orvosnak láttam Bízom benne h segít a gondomon!
2018. január
2018. január
2018. január
Csak az volt. Minden problémámra talált megnyugtató , és hatékony megoldást Alapos, mindennek utána jár. Mint orvos, és ami nagyon fontos Ember, akin látszik, hogy valóban érdekli a beteg állapota, és minden Tőle telhetőt megtesz , a páciens gyógyulása érdekében+.
2017. december
2017. december
2017. december
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Orvos
Értékelés elküldése