281 799 sikeres foglalás
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
HT Medical Center

HT Medical Center

HT Medical Center

Információk a rendelőről


AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! A HT Medical Center rendelőintézete 1995-ben alakult, és a XVII. kerületben várja MAGÁNFINANSZÍROZÁSÚ ELLÁTÁSSAL is az érdeklődő pácienseket. A rendelő 2 db műtőhelyiséggel korszerűen fels...
Tovább olvasom
1173 Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177. (Rákoskeresztúr)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI!

  A HT Medical Center rendelőintézete 1995-ben alakult, és a XVII. kerületben várja MAGÁNFINANSZÍROZÁSÚ ELLÁTÁSSAL is az érdeklődő pácienseket.

  A rendelő 2 db műtőhelyiséggel korszerűen felszerelt, így egynapos sebészeti beavatkozások elvégzésére is lehetőség van. 

   

Megközelíthetőség

  A rendelő Rákoskeresztúr városközpontjában, a volt Szolgáltató házban található. Örs Vezér térről a 97E és 169E autóbuszokkal, Kőbánya-Kispest metróállomástól a 201E, 202E és a 98-as autóbuszokkal megközelíthető.

Vélemények

501 értékelés
2019. július
2019. július
Kedves volt a doktornő,hamar bekerültünk, pedig sokan várakoztak. 1 órás csúszás volt
Drága volt
2019. július
2019. július
Balaton doktornő alapos vizsgálata és az a nyugodt légkör, amit árasztott.
Több, mint félórát várakoztam a foglalt időponthoz képest.
2019. július
2019. június
2019. június
A doktor úr közvetlensége, szaktudása
A növérke egy kicsit goromba volt.
2019. június
-
Időpontra érkeztem, ennek ellenére 1 órát kellett várnom. 5 percenként voltak az időpontok, de egy beteg kb. 10 percet töltött a rendelőben. Ráadásul másnak is ki lett adva ugyanaz az időpont, mint nekem
2019. június
Elobb sorra kerultem, mint az idopontom szolt.
2019. május
A szakorvos emberileg és szakmailag is kiváló volt. Figyelmes, kedves, hozzáértő, elmagyarázta amire kíváncsi voltam. Őt csak ajánlani tudom és mélységesen sajnálom a körülményekért, amiben dolgozik.
Magánrendelésre foglaltam időpontot..... állami rendelésen voltam és mégis fizettem 24.000 ft-ot. Felháborító!!!! A magán rendelés annyiból állt, hogy interneten foglaltam időpontot???? Büdös, koszos sztk tömegrendelésén találtam magam. Az asszisztens viselkedése kiritikán aluli volt. Emberek közelébe nem engedném. Különösen nem beteg emberek közzé.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek eléhetők oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése