636 801 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért

HT Medical Center

HT Medical Center

Információk a rendelőről


AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! A HT Medical Center rendelőintézete 1995-ben alakult, és a XVII. kerületben várja MAGÁNFINANSZÍROZÁSÚ ELLÁTÁSSAL is az érdeklődő pácienseket. A rendelő 2 db műtőhelyiséggel korszerűen fels...
Tovább olvasom
1173 Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177. (Rákoskeresztúr)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Csak őket mutasd

Részletes adatok

Bemutatkozás

  AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI!

  A HT Medical Center rendelőintézete 1995-ben alakult, és a XVII. kerületben várja MAGÁNFINANSZÍROZÁSÚ ELLÁTÁSSAL is az érdeklődő pácienseket.

  A rendelő 2 db műtőhelyiséggel korszerűen felszerelt, így egynapos sebészeti beavatkozások elvégzésére is lehetőség van. 

   

Megközelíthetőség

  A rendelő Rákoskeresztúr városközpontjában, a volt Szolgáltató házban található. Örs Vezér térről a 97E és 169E autóbuszokkal, Kőbánya-Kispest metróállomástól a 201E, 202E és a 98-as autóbuszokkal megközelíthető.

Vélemények

558 értékelés
2020. február
Időben behívtak vizsgálatra, és 10 perc alatt végeztem.
A recepción sokáig kellett sorban állni.
2020. február
A doktornő nagyon kedves és lelkiismeretes volt.
Maga a rendelő és az ott dolgozó személyzet a hetvenes-nyolcvanas évek sztk hangulatát hozza.
2020. február
2020. február
2020. január
Közel volt
Igazából foglalt időpontra mentem, fizetősre, azért mert munka mellett ennyi időt tudtam kiszorítani. A foglalt időpont után fél órával jöttem el, mert addig még nem került rám sor. Ettől függetlenül bejelentkezem máskorra, csak kérem, hogy ezt az anomáliát oldják meg.
2020. január
2020. január
Mindenről tájékoztatták.
Várni kellett.
2020. január
Nagyon jó a csapát.Köszönöm!
2020. január
Korábban értem, és idő előtt be is hívtak.
Nem volt.
2020. január
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
 • nekünk és orvos partnereinek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgálatásukat még jobbá tudják tenni
 • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
 • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése