1 081 266 sikeres foglalás!
Kényelmes időpontfoglalás magánorvosokhoz!
2011 óta a páciensekért
HT Medical Center

HT Medical Center

1173 Budapest, XVII. kerület,
Pesti út 177.
(Rákoskeresztúr)
(567)
Információk a rendelőről

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! A HT Medical Center rendelőintézete 1995-ben alakult, és a XVII. kerületben várja MAGÁNFINANSZÍROZÁSÚ ELLÁTÁSSAL is az érdeklődő pácienseket. A rendelő 2 db műtőhelyiséggel korszerűen felszerelt, így egynapos sebészeti beavatkozások elvégzésére is lehet...

Tovább olvasom

HT Medical Center

Információk a rendelőről

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI! A HT Medical Center rendelőintézete 1995-ben alakult, és a XVII. kerületben várja MAGÁNFINANSZÍROZÁSÚ ELLÁTÁSSAL is az érdeklődő pácienseket. A rendelő 2 db műtőhelyiséggel korszerűen fels...
Tovább olvasom
1173 Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177. (Rákoskeresztúr)

Időpont foglalás az orvosokhoz

Szakterület és szolgáltatás
1173 Budapest, XVII. kerület, Pesti út 177. (Rákoskeresztúr)

Részletes adatok

Bemutatkozás

AZ ALÁBBIAKBAN CSAK FIZETŐS ELLÁTÁSRA TUDNAK IDŐPONTOT FOGLALNI!

A HT Medical Center rendelőintézete 1995-ben alakult, és a XVII. kerületben várja MAGÁNFINANSZÍROZÁSÚ ELLÁTÁSSAL is az érdeklődő pácienseket.

A rendelő 2 db műtőhelyiséggel korszerűen felszerelt, így egynapos sebészeti beavatkozások elvégzésére is lehetőség van. 

 

Megközelíthetőség

A rendelő Rákoskeresztúr városközpontjában, a volt Szolgáltató házban található. Örs Vezér térről a 97E és 169E autóbuszokkal, Kőbánya-Kispest metróállomástól a 201E, 202E és a 98-as autóbuszokkal megközelíthető.

Vélemények

567 értékelés
2020. március
Nyugodt megbízható légkör
Nem volt ilyen
2020. március
Nagyon kedves ,és alapos volt a Doktor Úr !! 5 percet kellett várnom !!
Nem volt ilyen
2020. március
2020. március
Amikorra szolt az idopont akkor szolitottak minket
Pontossag precizseg
2020. március
A doktornő kedvessége, hozzáállása, az asszisztens mosolygós kedves összeillő rutinos csapatnak tűntek. Kellemes meglepetés volt számomra.
Az épület a 90-es évek SZTK hangulatát hozza, ami retró élménynek jó, de a XXI. században már némiképpen elavult. A recepciósok ezt az életérzést csak megerősítik.
2020. március
Pontosan, a foglalt időpontomkor hívtak be a rendelőbe.
Zsúfolt volt a rendelők előtti rész, kevés ülőhellyel.
2020. március
2020. február
a doktornő hozzáértése
a megbeszélt időponthoz képest volt egy kis csúszás, de az sem volt vészes kb. 15 -20 perc
2020. február
Rengetegen voltak, és szólnom kellett, hogy én a fizetős rendelésre jöttem, különben nem tudom mennyit kellett volna várnom. Ami nagyon furcsa volt, hogy a rendelőben egyszerre 3 beteg tartózkodott akit vagy vizsgáltak vagy várt a vizsgálatra.
2020. február
Időben behívtak vizsgálatra, és 10 perc alatt végeztem.
A recepción sokáig kellett sorban állni.
Kedves Felhasználó!
Miért kérjük, hogy értékeld orvosodat és a rendelőt, ahol a kezelést igénybe vetted?
  • nekünk és orvospartnereinknek is nagyon fontos a véleményed, hogy szolgáltatásukat még jobbá tudják tenni
  • azért dolgozunk, hogy a legjobb orvosok és rendelők legyenek elérhetőek oldalunkon keresztül, amihez nagy segítséget nyújtanak az értékelések
  • mivel ezek az értékelések mindenki számára láthatóak, őszinte véleményed nagyon fontos visszajelzés a többi páciensünk számára is, ami megkönnyíti az ő választásukat.
FONTOS!
Adataid nem beazonosíthatóak, csak egy keresztnév (ha szeretnéd) és az értékelés dátuma jelenik meg a rendszerben, így sem a kezelőorvos, sem mások nem tudnak beazonosítani! Véleményezz bátran!
Kérjük, a pontszámokon kívül szövegesen is véleményezd az orvost/rendelőt, hiszen ebből kapunk csak igazán pontos visszajelzést szolgáltatásunkról. Elégedett vagy az orvossal? Ajánld másoknak is! Esetleg rossz tapasztalatod volt? Írd meg, hogy javíthassunk rajta!
A külső személy által írt értékelések kb. 48 óra után jelenhetnek meg az oldalon, mivel ellenőrzésen esnek át kollégáink által, az oldal Felhasználási feltételeinek megfelelően:
Felhasználási feltételek
Rendelő
Értékelés elküldése